Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Rúzsa Magdi szívesen látogat haza...

2019.08.22
16:11
2019.08.22
19:51
Forrás
Pannon RTV
... legközelebb Topolyán koncertezik az év női előadója.

A legjobb visszajelzés az, amikor a közönség és a szakma is elismeri egy előadó munkáját - nyilatkozta a Szabadkai Magyar Rádiónak adott exkluzív interjújában Rúzsa Magdolna. Azt mondta, hogy egész nyáron turnézni fog. Vajdaságba is igyekszik minden alkalommal visszatérni amikor hívják, legközelebb Topolyán láthatja a közönség. Egy látványos produkciót ígér a rajongóknak.

Illusztráció: Pannon RTV

Az énekesnő egyébként a Petőfi Zenei Díj átadóján az év női előadója elismerést vihette haza. „Abszolút jó hullámban vagyok. Azt látom, hogy az elmúlt 13 év munkája és energiája az mind megérte. Szépen gyümölcsözik a dolog. Topolya mindig nagy szeretettel vár vissza. Az idén szeptember 13-án leszek ott. Nemrégiben Óbecsén voltam. Járok haza. Amikor csak hívnak akkor igyekszem. Ugyanazt a látványt fogjuk vinni, amit Budapesten is láthat a közönség. Nekem ez a legfontosabb a munkásságom során. Én elhatároztam, hogy a pici falutól a nagyvároson át ugyanazt a szettet viszem el” - mondta a vajdasági származású énekesnő.

Rúzsa Magdolnával Dedić Suzana beszélgetett.

Rúzsa Magdi
az év női előadója
Petőfi Zenei Díj
Szabadkai Magyar Rádió
intervjú

Most

22:16

75 éves a Hét Nap

75 éves a vajdasági magyarság hetilapja, a Hét Nap. Az 1946-ban alapított újság még mindig fontos az itt élők számára. Pillantsunk most egy kicsit bele a Hét Nap múltjába és jelenébe.
19:00, Frissítve: 19:25

Biztonságosan két keréken

Közlekedésbiztonsági képzésen vettek részt a szabadkai Kizúr István Általános Iskola diákjai. Az Európai Mobilitási Hét keretein belül a tanulók a kerékpározás szabályait sajátították el.

Népszerű

Leégett egy autószerelő műhely Szabadkán

A villámgyorsan a helyszínre érkező tűzoltók már csak a környező épületeket tudták megvédeni a lángoktól. A tűz szerencsére emberi életet nem követelt, azonban a kár tetemes. Az illetékesek szerint nem önhiba, hanem elektromos zárlat okozta a tüzet.