Ugrás a tartalomra

Sági Zoltán és Pap Ágota könyvét is bemutatták Magyarkanizsán

2022.12.08
09:56
2022.12.08
16:05
Forrás
Pannon RTV
Két könyvet, Sági Zoltán Korlátok hozadéka – A traumától az életértelemig és Pap Ágota Innen és túl című kötetét mutatták be szerda délután a magyarkanizsai József Attila Könyvtárban.

A könyvek a szabadkai Életjel Kiadó által jelentek meg. Pap Ágota kötete tavaly karácsonykor került ki a nyomdából, míg Sági Zoltán alkotása ősszel. A könyvbemutatók mellett az est folyamán megtekinthetők voltak Kovács Attila fotói és Kerekes Sándor festményei is.

Dévavári Beszédes Valéria, szerkesztő-kiadó, Életjel Könyvek, Szabadka: „Nem nevezném őket ikerkönyvnek. Az egyik pszichológus szempontjából vizsgálja az embernek a kiútkeresését, a másik pedig pszichiáter szempontjából, és tulajdonképpen, ha a kettőt együtt elolvassa az ember, akkor megpróbálja megtalálni az ember a kiutat az életéből. Na most az Életjel ilyen könyveket ad ki, de én szívesen adom ki azokat a könyveket is, amik szakkönyveknek is számítanak, de olyan szakkönyvek. amelyek tudományos ismeretterjesztéssel is foglalkoznak. Sági Zoltánnak épp ez a hetedik könyve, amit az Életjel adott ki, Pap Ágotának pedig a második könyve.”

Sági Zoltán
Pap Ágota
könyvbemutató
József Attila Könyvtár
Magyarkanizsa
Dévavári Beszédes Valéria

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.