Ugrás a tartalomra
palicfilmfestival.com

Šerbedžija koncertezik a Palicsi Filmfesztivál keretében

2018-07-09
15:52
Forrás
subotica.com
A fellépés a szabadkai Jadran színpadon lesz vasárnap.

Rade Šerbedžija színész, rendező, énekes-előadóművész koncertezik Szabadkán, a 25. Palicsi Filmfesztivál keretében. A Lifka Sándor-díjat is ő kapja meg az idén. A Jadran színpadán lép fel majd zenekarával Šerbedžija július 15-én, 22 órától. Jegyek elővételben már kaphatók, és a Szabadegyetemen vásárolhatók meg 1000 dináros áron. A jegyek száma korlátozott. A jubileumi, 25. Palicsi Filmfesztivált július 14-től 20-ig tartják a fürdővárosban, mintegy száz európai filmet mutatnak be, 12 programrészben.

Rade Šerbedžija
koncert
Palicsi Filmfesztivál

Most

02:36, Frissítve: 02:45

Megszűnik a vatikáni női magazin

Lemondott a Vatikán női magazinjának alapítója és szerkesztőbizottsága azzal az indokkal, hogy kampány indult a hiteltelenítésükre, miután a lapban elítélték az apácákat ért szexuális visszaéléseket.
23:57, Frissítve: 00:28

A színházi világnap üzenete

A kubai Carlos Celdrán rendező, író, színház igazgató üzenetét olvassák fel világszerte az idei színházi világnapon, március 27-én, szerdán az előadások előtt a színházakban.
20:29, Frissítve: 21:35

Elhunyt Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró

Hosszan tartó betegség után 67 éves korában elhunyt a szabadkai születésű Eva Bačlija, nyugalmazott újságíró. Karrierét a Subotičke Novine hetilapnál kezdte. Élete nagy részét hivatásának szentelte.
20:21, Frissítve: 20:29

Hideg éjszakák, napsütéses nappalok

Tavaszias napsütéses időre számíthatunk térségünkben a következő napokban. Az északi, északnyugati szelet sokfelé erős vagy élénk lökések kísérik.

Népszerű

Jövő hétvégétől nyári időszámítás

Az Európai Bizottság eredeti javaslata értelmében idén állították volna át utoljára az órákat az EU-ban, de ez a tagállami fenntartások miatt már biztosan nem tartható, így az új céldátum 2021.

Két autó ütközött a Majsai úton

Két személyautó ütközött a Majsai úton, Szabadkán. Értesüléseink szerint a balesetben nem történt személyi sérülés, azonban az anyagi kár jelentős.