Ugrás a tartalomra
palicfilmfestival.com

Šerbedžija koncertezik a Palicsi Filmfesztivál keretében

2018-07-09
15:52
Forrás
subotica.com
A fellépés a szabadkai Jadran színpadon lesz vasárnap.

Rade Šerbedžija színész, rendező, énekes-előadóművész koncertezik Szabadkán, a 25. Palicsi Filmfesztivál keretében. A Lifka Sándor-díjat is ő kapja meg az idén. A Jadran színpadán lép fel majd zenekarával Šerbedžija július 15-én, 22 órától. Jegyek elővételben már kaphatók, és a Szabadegyetemen vásárolhatók meg 1000 dináros áron. A jegyek száma korlátozott. A jubileumi, 25. Palicsi Filmfesztivált július 14-től 20-ig tartják a fürdővárosban, mintegy száz európai filmet mutatnak be, 12 programrészben.

Rade Šerbedžija
koncert
Palicsi Filmfesztivál

Most

23:28

A Szabadkai Zeneiskola Újévi hangversenye

Újévi hangversenyt adott a Szabadkai Zeneiskola a Városháza dísztermében. Az intézmény idén ünnepli fennállásának 150. évfordulóját, ezért nagyszabású újévi hangversennyel készültek a közönségnek.
21:46

Énekelj a boldogságért

Ezzel a címmel tartottak gyerekkoncertet szerda este a szabadkai Ivan Sarić Műszaki Iskola tornatermében, ahol Bagdi Bella és zenekara a Jobb Veled a Világ Alapítvány tagjai léptek fel.
19:07

Ma este eldől Theresa May sorsa

Bizalmi szavazást kezdeményezett Theresa May miniszterelnök ellen a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója. A titkos szavazás ma este lesz.

Népszerű

Pannon friss hír

Csődöt jelentett a Vojvodinaput vállalat

Csődöt hirdetett ki a nagybecskereki bíróság az útépítéssel foglalkozó Vojvodinaput vállalatban. A csődeljárás idén októberben indult - közölte a végzés indoklásában Ljiljana Popov, csődbíró.