Ugrás a tartalomra

Sinkovics Norbert a Vajdasági Független Újságírók Egyesületének elnöke

2019-06-09
07:23
Forrás
VajdaságMa
Tisztújító közgyűlést tartott szombaton a Vajdasági Független Újságírók Egyesülete, amelyen szavazattöbbséggel Sinkovics Norbertet, a Szabad Európa újságíróját választották az egyesület elnökévé.

Az új elnök megválasztása után azt mondta, az a célja, hogy a fiatal kollégákat helyzetbe hozzák, hogy bekapcsolódjanak a sajtószabadságért folytatott harcba. Az alelnöki tisztséget az elkövetkező időszakban Maja Leđenac, a Beta, VOICE és a Szabad Európa újságírója tölti be. Az egyesület tanácsába bekerült egyébként Szerencsés Zsuzsanna, Végel László és Pressburger Csaba is.

Sinkovics Norbert
Vajdasági Független Újságírók Egyesülete

Most

19:14, Frissítve: 19:22

A kormány támogatja az egészségturizmust

Szerbia 2015 óta jelen van a legismertebb egészségügyi vásárokon, Londonban, Berlinben, Madridban, Moszkvában, és egyre több ember érkezik az országba valamilyen egészségügyi beavatkozás miatt.

Népszerű

Ismét összefogtak az oromi és csantavéri termelők

Újraszántották a két falut összekötő több mint 5 kilométeres földesutat. A forgalmas útszakasz nagyon rossz állapotban volt, ezért döntöttek úgy a gazdák, hogy saját maguk oldják meg a problémát.

Kiemelték a Hableány turistahajót

A turistahajó május 29-én süllyedt el 35 emberrel. A fedélzetén 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott.