Ugrás a tartalomra

Sinkovics Norbert a Vajdasági Független Újságírók Egyesületének elnöke

2019-06-09
07:23
Forrás
VajdaságMa
Tisztújító közgyűlést tartott szombaton a Vajdasági Független Újságírók Egyesülete, amelyen szavazattöbbséggel Sinkovics Norbertet, a Szabad Európa újságíróját választották az egyesület elnökévé.

Az új elnök megválasztása után azt mondta, az a célja, hogy a fiatal kollégákat helyzetbe hozzák, hogy bekapcsolódjanak a sajtószabadságért folytatott harcba. Az alelnöki tisztséget az elkövetkező időszakban Maja Leđenac, a Beta, VOICE és a Szabad Európa újságírója tölti be. Az egyesület tanácsába bekerült egyébként Szerencsés Zsuzsanna, Végel László és Pressburger Csaba is.

Sinkovics Norbert
Vajdasági Független Újságírók Egyesülete

Most

14:31

Mezőgazdasági kiállítás Módoson

Mezőgazdasági kiállítást rendeznek a Szécsány községi Módoson. A rendezvényt szeptember 29-én tartják és mintegy 80 agráriumban dolgozó termelőt, családi vállalkozót, valamint céget várnak.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.