Ugrás a tartalomra

Somló Tamás nélkül nem megy

2016.09.05
08:51
Presser Gábor társai nevében is bejelentette, az LGT Somló Tamás idei halála után többé már soha nem lép fel
Presser Gábor társai nevében is bejelentette, az LGT Somló Tamás idei halála után többé már soha nem lép fel. Bármennyire is nehéz ezt kimondani, leírni, de mi hárman, Karácsony János, Presser Gábor és Solti János, az LGT tagjai azt szeretnénk tudatni azokkal, akiket érdekel, akik szerették a zenénket, dalainkat, hogy Somló Tamás halála után zenekarunk többé nem lép fel - ezt közölte Presser Gábor Facebook oldalára írt bejegyzésében. A zenész társai nevében is megköszönte közönségtől, rajongóktól kapott szeretet és támogatást. Az LGT 1971-ben alakult, és az idén elhunyt Somló Tamás 1973-ban csatlakozott az együtteshez. (MTI)
presser gábor
megszűnik
LGT
Somló Tamás
karácsony János
Solti János

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.