Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Sosem elég! - Zenés est a VM4K-ban

2019-12-20
15:17
2019-12-20
16:16
Forrás
Pannon RTV
Sosem elég címmel Szemerédi Bernadett tartott zenés estet Szabadkán a VM4Köz.Klubban csütörtökön.

A dalokat az advent jegyében válogatta. Bernadett tizennyolc éves koráig hegedűművésznek készült, végül színész lett. A szabadkai zenés utazás állomásait legkedvesebb zenei élményeiből válogatta. A művésznőt zongorán Drexler Vajk kísérte.

Szemerédi Bernadett, színész-énekes: „Nagyon sok zenei találkozásom volt már a közönséggel, most ennek a dramaturgiája én vagyok. Megpróbáltam, hogy legyen egy zenei íve is, de a kezdetektől a máig azokon a musicaleken, azokon a sanzonokon keresztül, amelyek gyermekkorom óta végigkísértek, vagy most a repertoárom részét képezik a színházban, azok jelen legyenek ezen a palettán.”

VM4K
Szemerédi Bernadett

Most

21:24, Frissítve: 21:59

Harry és Meghan lemondott királyi titulusáról

Lemondott királyi titulusáról Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő és a továbbiakban egyikük sem lát el hivatalos feladatokat a brit királyi családban - közölte szombat este a Buckingham-palota.
18:51, Frissítve: 18:56

Felkészülési mérkőzést játszott a TSC

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a tavaszi folytatásra a topolyai TSC labdarúgó csapata. Szabó Zoltán együttese a szomszédos, szabadkai Spartacus együttesével 1:1-es döntetlent játszott.

Népszerű

Leégett egy szabadkai autószerelő műhely

Tűz ütött ki ma délelőtt egy autószerelő műhelyben Szabadkán. A Koszovó utcában lévő autószervizben jelentős anyagi kár keletkezett, sérültről azonban nem szólnak a hírek.