Ugrás a tartalomra
Plakát

A szabadkai KDSZ Budapesten

2019-01-07
20:48
Forrás
MTI
Két határon túli magyar teátrum vendégjátéka érkezik a budapesti Szkénébe.

A marosvásárhelyi 3G Színház az Öröm és boldogság című előadással lép fel január 12-én, majd a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház a Béres Márta One-Girl Show című produkciót mutatja be január 14-én és 15-én. Béres Márta munkássága nem ismeretlen a magyar közönség számára, ugyanis a vajdasági színésznő korábban játszott már az Eszenyi Enikő rendezte vígszínházi Othellóban, 2010-ben elnyerte a legjobb 30 év alatti színésznő díját a POSzT-on, sőt 2014-ben Junior Prima díjat is kapott. Mostani előadásában saját életének epizódjait tárja a közönség elé, mindenféle díszlet és segítő kellék nélkül. 

KDSZ
Béres Márta

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:05

Civil Akadémia először a határon túl

Első alkalommal rendeztek meg határon túli városban Civil Akadémiát. A Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szabadkai előadására a belépés ingyenes volt.
15:28, Frissítve: 20:02

Hadivásár Belgrádban

Megkezdődött a Partner 2019. elnevezésű, fegyvereket és katonai felszereléseket felvonultató nemzetközi vásár Belgrádban.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.