Ugrás a tartalomra
Plakát

A szabadkai KDSZ Budapesten

2019-01-07
20:48
Forrás
MTI
Két határon túli magyar teátrum vendégjátéka érkezik a budapesti Szkénébe.

A marosvásárhelyi 3G Színház az Öröm és boldogság című előadással lép fel január 12-én, majd a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház a Béres Márta One-Girl Show című produkciót mutatja be január 14-én és 15-én. Béres Márta munkássága nem ismeretlen a magyar közönség számára, ugyanis a vajdasági színésznő korábban játszott már az Eszenyi Enikő rendezte vígszínházi Othellóban, 2010-ben elnyerte a legjobb 30 év alatti színésznő díját a POSzT-on, sőt 2014-ben Junior Prima díjat is kapott. Mostani előadásában saját életének epizódjait tárja a közönség elé, mindenféle díszlet és segítő kellék nélkül. 

KDSZ
Béres Márta

Most

17:24, Frissítve: 17:34

Jó termést remélnek a szőlészek

A legtöbb észak-bácskai szőlősben alszanak még a tőkék. Ez a csapadékmenetes, a szőlőtőkékre még hűvös idő a legjobb metszésre. Eddig a legtöbb helyen a betakart tőkék bontása történt meg.
16:54, Frissítve: 18:16

Meghalt Baló György

A magyarországi televíziós szerkesztő, műsorvezető, a Magyar Televízió volt kulturális igazgatója, Pulitzer- és Prima Primissima-díjas újságíró 71 éves volt.

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.