Ugrás a tartalomra

Szabadkán először lépett színpadra Péterfy Bori és a Love Band

2018.03.18
08:04
2024.03.19
08:33
Forrás
Pannon RTV
A tavaly 10. születésnapját ünneplő zenekar a nemrég megjelent új albumról is játszott: diszkót, rockot és pszichedelikus popot.

A dühös diszkóként aposztrofált dalok magukkal sodorták a Klein House közönségét. A zenekar azt mondta, ilyen kicsi térben még soha nem léptek fel, de így is teljes volt az extázis a mintegy 100 négyzetméteren. Péterfy Bori valóságos díva volt a zsebkendőnyi színpadon. „Igazából a színészi szemszügből közelítem meg az énekesnői pályát és mindenfélét kipróbálok. Játszunk a zenei irányzatokkal.”

A Progressive Egyesület szervezésében további együtteseket is láthatunk majd Szabadkán, olyanokat, akik megkerülhetetlen alakjai a magyar zenei palettának. Gyurkovics Virág, elnök, Progressive Egyesület: „A következő pénteken a Szeder lép színpadra, majd Tóth Bagi Csaba zenekara, az Union Band is eljön, utána pedig Tompos Kátya következik, de megbeszélések folynak még három dzsessz zenekarral is.”

A Love Band sikersztorija 2007-ben kezdődött, és máig töretlen. A koncertet a magyarországi Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program karolta fel. Péterfy Borival a Pannontv exkluzív interjút készített, amelyet április elején láthatnak a Pannon Televízióban.

Péterfy Bori
Love Band
Szabadka
Progressive Egyesület
Klein house

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.