Ugrás a tartalomra

Szabadkán vendégszerepelt Verebes Linda és Pindroch Csaba

2021.12.09
21:49
2021.12.10
17:32
Forrás
Pannon RTV
A Fergeteges angol öt jelenetes komédiával vendégszerepelt Szabadkán Verebes Linda és Pindroch Csaba. VM4K Csütörtök esték sorozatának mostani vendégelőadása egy fordulatos, szórakoztató, mélyen emberi és őszinte történet.

Verebes Linda és Pindroch Csaba a Mr és Mrs című előadást hozták el Szabadkára a VM4K szervezésében. Ők házastársak magánemberként és az érdekessége a szituációnak, hogy az előadásban is házastársat alakítanak.

„- Ami házaspár van a darabban, azok azért nem működnek olyan jól, mint a mi házasságunk.
- Egy nagy ívet írnak le, de hogy hol működik a legjobban, igazából az utazást szeretjük a legjobban, meg a játékot, amikor kilépünk a saját kis világunkból, és leutazunk mondjuk ide, Szabadkára, és útközben, mikor a kellemest a hasznossal töltjük együtt, ez maga az utazás és maga az az utazás, amit a színpadon élünk meg”
- mondták.

Az előadással nagyon sok helyen vendégszerepeltek, jelenleg túlvannak a kétszázadik előadáson.

Verebes Linda
Pindroch Csaba
VM4K

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.