Ugrás a tartalomra

Szabó Magda klasszikusával kezdődött a Teátrum, Neked! Fesztivál

2021.09.25
13:35
2021.09.25
16:13
Forrás
Pannon RTV
Három napon át láthatók ingyenes magyar nyelvű színházi programok, köztük gyermekelőadások és felnőtteknek szóló estek a fesztiválon, amelynek a Zentai Magyar Kamaraszínház mellett a Magyar Teátrumi Társaság a szervezője.

Ismét várja közönségét a Teátrum, Neked! Fesztivál a Zentai Magyar Kamaraszínházban. Szabó Magda klasszikusával kezdődött az idei fesztivál, a Tündér Lala című gyermekelőadást a Zentai Magyar Kamaraszínház előadásában láthatták az érdeklődők. Mészáros Tamás: „Érdekes volt, ide meg akkor szeretek eljönni, hogyha vannak jó előadások.”

Székely Bea színész szerint izgalmasnak ígérkezik az idei fesztivál. „Anyát még nem játszottam, és kis gyerekkel sem játszottam még, úgyhogy ez egy teljesen új feladat volt, szép feladat volt. Hát 32 évesen azt hiszem, már bele tudom magam képzelni ebbe a szerepbe.”

Habár az idei fesztivált el kellett halasztani februárról szeptemberre, mégis töretlen a nézők érdeklődése. Wischer Johann, igazgató, Zentai Magyar Kamaraszínház: „Mivelhogy nagyon vártuk az utolsó pillanatot, tehát 5 nappal ezelőtt hirdettük meg a fesztivált, tehát 4 nappal ezelőtt tudták meg a nézők, hogy egyáltalán meg lesz tartva, ez a propaganda részét hátráltatta. De így is teltházunk van az esti programokon és az egyik gyerekelőadáson, sőt kivetítések is lesznek egyes előadásokon, én nagyon meg vagyok elégedve, nagyon örülök. Tehát a nézők azok itt vannak velünk.”

A fesztivál folytatásában az élőszereplős bábelőadástól a legújabb magyar musicalt bemutató beszélgetésen át a klasszikus komédiáig a legkülönfélébb műfajok várják a színházszerető közönség valamennyi korosztályát.

Teátrum Neked!
fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.