Ugrás a tartalomra

Szabó Zoltán tárlata a szabadkai Zorka Helyi Közösségben (videó)

2017-03-22
21:40
Balerinák kalandos élete Taylor Zoltánnal címmel nyílt képkiállítás szerda este Szabadkán, a Zorka Helyi Közösség nagytermében
Balerinák kalandos élete Taylor Zoltánnal címmel nyílt képkiállítás szerda este Szabadkán, a Zorka Helyi Közösség nagytermében. Az önálló tárlaton bemutatott műveket Szabó Zoltán, azaz Joe Taylor szabadkai alkotó készítette. Elmondása szerint legszívesebben tájképeket és portrékat fest. Szabo Zoltan kiallitas Zorka HK 2 Szabó Zoltán, alkotó: „A hétköznapi életben úgymond kutatok a motivációim után, a kaland mindig valami ötletet adott számomra. Esetleg valamilyen misztikusabb dolgot, amit megcsodálhat esetleg a közönségem is a kiállításon, olyat próbálok, olyat merítek már eleve. Híresebb emberekről portrékat, világhírű emberekről, mivel zenész vagyok, hangszerekről is.”Szabo Zoltan kiallitas Zorka HK 4
kiállítás
Zorka HK
Szabó Zoltán
Joe Taylor

Most

23:12, Frissítve: 23:24

Szerbia nyerte az Acropolis kupát

Szerbia férfi kosárlabda-válogatottja nyerte meg Athénban az Acropolis kupát, miután a döntőben hosszabbítás után 85-80-ra legyőzte a házigazda Görögország csapatát.
22:27, Frissítve: 22:44

Ismét erdőtűz pusztít Gran Canaria szigetén

Mintegy négyezer embert kellett kitelepíteni a Kanári-szigetekhez tartozó Gran Canarián tomboló erdőtűz miatt – közölte a Kanári-szigetek elnöke vasárnapi rendkívüli sajtótájékoztatóján.
22:04

Százezrek tüntettek békésen Hongkongban

Több százezren tüntettek békésen vasárnap Hongkongban, azt mutatva, hogy a mozgalom továbbra is széles támogatást tud maga mögött a nemzetközi repülőtér működését megbénító ülőtüntetés után is.
21:35, Frissítve: 21:41

Kiirtotta családját egy orosz tizenéves

Meggyilkolta családjának öt tagját, majd önmagával is végzett egy tizenéves a Volga-menti Uljanovszk megye Patrikejevo falujában - jelentették vasárnap orosz hírügynökségek.
16:10, Frissítve: 16:48

Dinnyét vegyenek!

A közkedvelt nyári gyümölcs kilóját a szabadkai tejpiacon már 15 dinárért is meg lehetett vásárolni a hétvégén. Vasárnap rengeteg friss terméket kínáltak az árusok, de vásárolókból sem volt hiány.

Népszerű

Szakad a hó Ausztráliában

Hideghullám érte el Délkelet-Ausztráliát, a hegyvidéki területeken a hőmérséklet -3 fok körül mozgott.

Közel 200 km/h-val száguldozott

193 kilométeres óránkénti sebességgel haladt egy 24 éves férfi a szerbiai Rača település olyan útszakaszán ahol a sebességkorlátozás 80 km/h volt.