Ugrás a tartalomra

Szavakká formálni az érzelmeket

2022.10.12
07:06
2022.10.12
17:01
Forrás
Pannon RTV
Ha két embernek közös a sorsa, akkor hiába küzdenek az érzéseik ellen, végül úgyis egymásba olvadnak útjaik.

Ezt a sort emelte ki Hugyec Anikó magyarkanizsai író az általa írt két romantikus kötetből, a Túl kevés idő és a Túl hosszú út című regényből. A kétrészes könyv egy érzelmes történetet dolgoz fel, így hamar közkedveltté vált az olvasók körében. Anikót nemcsak az olvasók motiválják, hanem a tudat, hogy első kötetét Dugonics András Irodalmi Díjra is jelölték, a folytatást pedig az Év Könyvének. Könyvbemutatóján az is kiderült, hogy hamarosan egy új, az előző kettőtől független könyv is elkészül.

Hugyec Anikó, író: „Ez egy romantikus történet alapjait véve, ami a lélek legmélyére kalauzolja el az olvasókat, illetve olyan magasságokba visz, hogy szükség van a zsebkendőre, én azt mondom, és az olvasóim is azt mondták, hogy az legyen kéznél. Nagyon lelki, érzelmi utazás mindkét regény. Nekem fontos, hogy az érzelmeket szavakká tudjam formálni és ezen a vonalon szeretnék maradni a továbbiakban is.”

Hugyec Anikó
könyvbemutató

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.