Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szavazás a Magyarok, akik megváltoztatták a világot tábor munkáira

2020.07.27
17:21
2020.07.27
17:26
Forrás
Közlemény
Mától lehet szavazni a VM4K "Magyarok, akik megváltoztatták a világot" elnevezésű táborában résztvevő gyerekek munkáira.

A verseny során olyan találmányokra lehet voksolni, amelyeket a fiatalok készítettek el. A gyerekek egy rövid videóbejegyzés formájában mutatják be a végeredményt. Ezzel azonban nem csak a zsűrit kell lenyűgözniük, hanem a közönséget is. A VM4K Facebook oldalán minden játékban résztvevő alkotás megtalálható, és a legtöbb lájkot gyűjtő videó közönségdíjban részesül. Az eredményhirdetés július 29-én 17 órakor lesz a VM4K épületében, amikor kiderül, hogy ki volt a legkreatívabb és ki lesz az új fiatal feltaláló.

VM4K
magyarok
tábor

Kapcsolódó tartalmak

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.