Ugrás a tartalomra

Szegedi Szabadtéri Játékok: Rost Andrea alakítja Toscát az idei nyitódarabban

2017.03.02
19:58
Rost Andrea, Kálmándy Mihály és László Boldizsár játsszák a Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukciója, Puccini Tosca című operájának főszerepeit, a darabot Bocsárdi László rendezi
Rost Andrea, Kálmándy Mihály és László Boldizsár játsszák a Szegedi Szabadtéri Játékok idei nyitóprodukciója, Puccini Tosca című operájának főszerepeit, a darabot Bocsárdi László rendezi. A fesztivál sajtóreferense, Fábián Barbara közölte, nem csak az opera szereplőit találták meg, már elkészültek a Tosca díszlet- és jelmeztervei, és kialakult a rendezői koncepció is. Bocsárdi László rendező, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház igazgatója alkotótársaival, Bartha József díszlettervezővel és Kiss Zsuzsanna jelmeztervezővel absztrakt térben gondolkodtak, amiben természetesen hatnak az áriák, a viszonyok. A Toscát olasz nyelven, magyar felirattal június 30-án és július 1-jén láthatják a nézők a szegedi Dóm téren. (MTI)
Szegedi Szabadtéri Játékok
Tosca
Rost Andrea

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:35

Lesz-e fagykár a gyümölcsösökben?

Idén is, mint jó pár évre visszamenőleg kora tavaszi fagyokkal szembesültek a gyümölcstermelők. Az elmúlt hetekben a fagyzugos helyeken a hajnali órákban a -4, -6 fokot is elérte a hőmérséklet.
13:20, Frissítve: 13:26

Tojásvadászat Királyhalmon

Tojásfadíszítés, kézműves foglalkozás és kincskeresés - ez várt ma a gyerekekre Királyhalmon. A kultúrotthon előtti parkban örömmel gyűjtötték a húsvéti kincseket a legkisebbek.

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.