Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szerdán is több helyszínen mozizhattak a mozgófilmrajongók az Európai Filmek 25. Palicsi Fesztiválján

2018-07-19
14:57
2018-07-19
15:28
Forrás
Pannon RTV
Szabadkán tegnap délután az Eurocinemában a Gyilkolás alapjai című szlovén alkotást nézhették meg az érdeklődők, a versenyprogramon kívül.

A szokásos másnapi sajtótájékoztatón, ma délben a film főszereplője, Primož Vrhovec is találkozott a sajtó képviselőivel. A filmben Markot játssza, egy családapát, aki hirtelen elveszíti a munkáját és képtelen eltartani családját. A napjaink problémáját feldolgozó dráma kihívás elé állította a színészt.

Primož Vrhovec, színész: „Azt gondolom, hogy mindenki, mint egyén harcol a saját démonaival, a saját félelmeivel, ahogy Marko is. Szerintem ő nem igazán találta fel magát abban a helyzetben. Azt gondolta, hogy vele ez nem történhet meg. Nem egy olyan család az övé, amely a társadalom szélén van, hanem egy jól szituált családról van szó, a középkategóriából, amely szinte egyetlen éjszaka leforgása alatt munka nélkül maradt.”

Palicsi Filmfesztivál

Most

Népszerű

Fábián Juli

Elhunyt Fábián Juli énekesnő

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után szombaton Budapesten elhunyt Fábián Juli. Az énekesnő, dalszerző, dalszövegíró 37 éves volt.