Ugrás a tartalomra

Szerelemmel átitatott művészeti est Zentán

2020.02.19
11:13
2020.02.19
19:10
Forrás
Pannon RTV
A Bálint-nap ihlette a Zentai Magyar Kamaraszínház társulatának második művészeti estjét. A Felhők között című előadásnak a közelmúltban átadott Rest-art közösségi tér adott otthont.

A színészek két korábbi előadásuk részleteiből, valamint egykori és ma is alkotó költők verseiből állították össze a darabot.

Dévai Zoltán, színész, Zentai Magyar Kamaraszínház: „Volt egy Nagy László vers, a Ki viszi át a szerelmet?, valamint Háy János: Egy szerelmes vers története. Azért, mert mindkét vers közel áll hozzám, közel áll a szívemhez.”

Az est koordinátora Lőrinc Tímea a Zentai Magyar Kamaraszínház színésze volt: „Az biztos, hogy keretet akartunk neki adni, hogy ha már két fiú és két lány volt már az első formációban is. Juditék Éva és Ádám naplója, valamint a mi, régi, kétszereplős drámánk, amivel Arnival vizsgáztunk, volt az alapja.”

A következő Rest-art művészeti est március 3-án lesz, ahol egy kisebb koncerttel kedveskednek majd a közönségnek.

Rest-art
Zenta
Zentai Magyar Kamaraszínház

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.