Ugrás a tartalomra

Színésztanoncok vizsgaelőadása a szabadkai Kosztolányi Dezső Színházban

2021.06.09
12:25
2021.06.09
17:23
Forrás
Pannon RTV
Yasmina Reza: Az öldöklés istene című darabját mutatják be az Újvidéki Művészeti Akadémia végzős hallgatói. A darab a Nemzeti Összetartozás Éve programsorozat keretében valósul meg.

Az előadás érdekességét és kihívását az adja, hogy a négyszereplős művet nyolc színész viszi színpadra. A rendezők Balázs Áron és László Sándor. A bemutatót június 12-én, szombaton 19 órától tekintheti meg a közönség. A repríz vasárnap 19 órakor lesz.

László Sándor, az Újvidéki Művészeti Akadémia osztályvezető tanára elégedett a diákok hozzáállásával és teljesítményével:

 „Szerintem nagyszerű eredményt értek el itt a fiatalok. Egy olyan szakmai hozzáállásról tesznek tanúbizonyságot, ami engem megnyugtat, hogy amikor kikerülnek az akadémia szárnyai alól, olyan alkotó emberek kerülnek már ki, akikre a színházaink már számíthatnak.”

Újvidéki Művészeti Akadémia
László Sándor

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.