Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szirmok, virágok, koszorúk a VM4K-ban

2023.01.27
09:29
Forrás
Pannon RTV
Lugossy László magyar rendező 1985-ös, Szirmok, virágok, koszorúk című filmdrámáját vetítették a VM4K Mozdulj! Petőfi! programsorozata keretében.

A csütörtök esti filmvetítés során a rendezővel Budapesten forgatott interjút is bemutatták, amit Agárdi Gábor, a Pannon RTV munkatársa készített Lugossy Lászlóval. A film Majláth Ferenc huszár főhadnagy lelki fejlődését mutatja be, bajtársának az 1849-es fegyverletétel előtt elkövetett öngyilkosságától az önkényuralom alatt bekövetkezett saját őrületéig és önfelgyújtásáig.

VM4K
film
MOZDULJ! PETŐFI!

Most

17:29, Frissítve: 17:37

Tapasztalatszerző körúton

Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, magyar miniszteri biztos tapasztalatszerzés céljából munkatársaival Belgrádba és Dél-Bánátba látogatott.
16:37, Frissítve: 16:46

A hírös debellácsi nagyvásár

A torontálvásárhelyi híres debellácsi nagyvásár az idén ünnepli 150 éves fennállását. Az első tavaszi vásár nagyon jól alakult, a helyiek és a szervezők szerint rég nem volt ilyen nagy az érdeklődés.

Népszerű

Tömegbaleset Szabadkánál - VIDEÓ!

A baleset a Topolya és az észak-bácskai város közötti úton történt, a szakaszt teljesen lezárták. A szerencsétlenséget az orkán erejű széllökések miatt kialakult porvihar okozta.