Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szöllősi Katalin festményeiből nyílt kiállítás a Palicsi Könyvtárban

2022.09.28
18:29
2022.09.28
19:46
Forrás
Pannon RTV
Huszonkét festményt láthatnak az érdeklődők, amelyek mind a festő életéhez kötődnek.
Pannon RTV

Az alkotások még három hétig tekinthetők meg minden hétfőn, szerdán és pénteken. Szöllősi Katalin egyébként 2000 óta fest aktívan, műveit pedig már Európa több országában is bemutatták.

Pannon RTV

Szöllősi Katalin, festő: „A szívemből és a lelkemből kezdtem, mert nagyon szeretem csinálni. Az elsők között volt a szülői, nagyszülői ház és a saját szülőházam, ahol születtem. Ezek voltak az első tanyák. Azelőtt inkább jobban rajzok. Ezek 2000-2002-ben készültek. Így jöttek mindig szépen lassan. A természetet, csendéleteket nagyon szeretem. Különben is szeretem a virágokat, és így jött a csendéletet. Azt mondják, azok a legszebbek.”

Szöllősi Katalin
festmény
kiállítás
Palics
Palicsi Könyvtár

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:59

Húszéves az Izida

December 3-a a fogyatékkal élők világnapja. A Közügyekben ennek kapcsán bemutattuk a bácsfeketehegyi Izida Anya és Gyermekvédelmi Társaságot, amely fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli.
20:07, Frissítve: 21:07

A jövő ígérete az őssejtterápia?

Vannak, akik hisznek benne, mások szkeptikusok. Annyi bizonyos, hogy a technológia és az orvostudomány fejlődésével egyre több lehetőség nyílik a köldökzsinórvérből levett őssejtek felhasználására.
17:47, Frissítve: 17:52

Észak-Macedónia vette át az EBESZ soros elnökségét

Észak-Macedónia vette át Lengyelországtól az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) soros elnökségét a szervezet kétnapos külügyminiszteri konferenciájának pénteki záróülésén a lengyelországi Lódzban.
16:45, Frissítve: 16:53

Viszonylagos nyugalom van Horgoson

A helyiek egyelőre fellélegezhetnek, a szerb hatóságok akcióinak köszönhetően csak elvétve látni migránst a magyar határhoz közeli település utcáin.

Népszerű