Ugrás a tartalomra

Szombaton is várta a gyermekeket és szüleiket a Teátrum Neked! Zentai teátrumi Napok

2018.02.24
13:41
2018.02.24
16:04
Forrás
Pannon RTV
A közönség ma Papp Arnold Medve mese című mesemonológját tekinthette meg.

A szombat reggel is Teátrumi Mocorgóval kezdődött, ahol ismét rengeteg foglalkozással várták a gyerekeket. Bodó Fanni: „Voltam lovag, meg íjaztam is, meg össze kellett rakni egy kirakót, és célba dobás is volt.”

Ezt követően a kamarateremben megtekinthették Papp Arnold Medve mese című mesemonológját. Az előadásból kiderül, hogy Bendegúz, a medve börtönben van, a színész barátja pedig segítséget kér a kiszabadításához.

Kopasz Dorina: „Az volt a kedvenc részem, amikor az embert üldözték a medverendőrök.”

Bodó Sarolta: „Nekem az a rész tetszett a legjobban, amikor mesélte azt a macska meg a medve mesét.”

A színész elmondta, nem volt olyan egyszerű elkészíteni az előadást.

Papp Arnold, színész, Zentai Magyar Kamaraszínház: „Először a mese kiválasztása okozott nekem gondot. Azután, amikor ez meg volt, akkor azon gondolkodtam, hogy jó lenne, hogy ha valamit egy kicsit zenélnék is benne, de nem akartam kész dalt beletenni, amit már ismernek, hanem eldöntöttem, hogy én írok két dalt is. Megírtam két medvéről szóló dalt is még plusz hozzá.”

Papp Arnold hozzátette, hogy azért választotta mesehősnek a medvét, mert úgy gondolja, hogy a legtöbb gyereknek egy maci az alvótársa, és emiatt jobban kötődnek hozzá.

Zenta
Teátrum Neked!

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.