Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Szombattól Desiré!

2019-11-21
08:02
2019-11-21
08:08
Forrás
MTI
Tizenöt színházi előadás Szabadkán a fesztivál keretében.

Szombat este Urbán András rendező M.I.R.A. című előadásával kezdődik az idei Desiré Central Station kortárs nemzetközi színházi fesztivál Szabadkán, amely november 30-ig tizenöt előadással és két koncerttel várja a közönséget. A fesztivál idén a Right here right now, vagyis az Itt és most alcímet viseli. Urbán András főszervező elmondta: az alcím pont a színházra vonatkozik, hiszen az a jelen idő művészete, itt és most történik, aki itt van, itt van, aki nincs, az nincs. A szabadkai színházi rendezvényre Szerbiából, Magyarországról, Szlovéniából, Franciaországból, Horvátországból, Törökországból, Romániából, Észak-Macedóniából és Montenegróból érkeznek színészek, rendezők és társulatok.

Desiré Central Station
Desiré
színház
Urbán András
előadás
Right here right now

Most

18:16

Elhunyt Szűcs Lajos

A Ferencvárosi Torna Club olimpiai bajnok labdarúgója, 77 éves korában érte a halál - jelentette be a klub vasárnap.

Népszerű

Megtalálták a csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.