Ugrás a tartalomra

Szombattól Desiré!

2019.11.21
08:02
2019.11.21
08:08
Forrás
MTI
Tizenöt színházi előadás Szabadkán a fesztivál keretében.

Szombat este Urbán András rendező M.I.R.A. című előadásával kezdődik az idei Desiré Central Station kortárs nemzetközi színházi fesztivál Szabadkán, amely november 30-ig tizenöt előadással és két koncerttel várja a közönséget. A fesztivál idén a Right here right now, vagyis az Itt és most alcímet viseli. Urbán András főszervező elmondta: az alcím pont a színházra vonatkozik, hiszen az a jelen idő művészete, itt és most történik, aki itt van, itt van, aki nincs, az nincs. A szabadkai színházi rendezvényre Szerbiából, Magyarországról, Szlovéniából, Franciaországból, Horvátországból, Törökországból, Romániából, Észak-Macedóniából és Montenegróból érkeznek színészek, rendezők és társulatok.

Desiré Central Station
Desiré
színház
Urbán András
előadás
Right here right now

Most

11:14, Frissítve: 11:21

Gyulán gyűlnek össze a világ tűzoltói májusban

24. Nemzetközi Tűzoltó Csillagtúrára négy napon át, május 09-e és 12-e között várják nem csak a szakmabelieket, hanem mindenkit, aki szeretne részt venni egy nagyszabású, attraktív és látványos programon.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.