Ugrás a tartalomra

Táncsics Mihály-díjban részesült többek között Gazsó L. Ferenc

2019.03.13
15:55
2024.03.19
08:45
Forrás
Pannon RTV, MTI
Kiemelkedő újságírói tevékenysége elismeréseként Táncsics Mihály-díjban részesült Magyarországon többek között Gazsó L. Ferenc, az MTI nyugalmazott vezérigazgatója.

Gazsó L. Ferenc 1976 óta újságíró. Dolgozott a Magyar Távirati Irodánál, a Magyar Ifjúságnál, a Magyar Hírlapnál és a Képes 7-nél munkatársként, majd a Mai Nap főszerkesztője és a Mai Nap Kiadó Rt. vezérigazgatója volt. Később a Magyar Hírlap főszerkesztője lett. Életpályája során a Magyar Televízió archívumának igazgatójaként is tevékenykedett. 2010 decemberében a Magyar Rádió Kossuth adójának intendánsa lett, 2011 tavaszától ezzel párhuzamosan az MTVA közéleti főszerkesztőjeként is dolgozott. 2011 vége óta a MTVA tartalom-előállításért felelős vezérigazgató-helyettese, majd az MTI vezérigazgatója volt.

Táncsics Mihály-díjat kapott még Alexa Károly irodalomtörténész, kritikus, újságíró, az Életünk folyóirat főszerkesztője, Farkas Emese, az ECHO TV programigazgatója, Földi-Kovács Andrea, a Hír TV szerkesztő-műsorvezetője, Haeffler András, a Lakihegy Rádió főszerkesztője és Korpás Éva, az MTVA Kossuth rádió szerkesztő-riportere.

Táncsics Mihály-díj
Gazsó L. Ferenc

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.