Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Táncsics Mihály-díjban részesült többek között Gazsó L. Ferenc

2019-03-13
15:55
2019-03-13
19:04
Forrás
Pannon RTV, MTI
Kiemelkedő újságírói tevékenysége elismeréseként Táncsics Mihály-díjban részesült Magyarországon többek között Gazsó L. Ferenc, az MTI nyugalmazott vezérigazgatója.

Gazsó L. Ferenc 1976 óta újságíró. Dolgozott a Magyar Távirati Irodánál, a Magyar Ifjúságnál, a Magyar Hírlapnál és a Képes 7-nél munkatársként, majd a Mai Nap főszerkesztője és a Mai Nap Kiadó Rt. vezérigazgatója volt. Később a Magyar Hírlap főszerkesztője lett. Életpályája során a Magyar Televízió archívumának igazgatójaként is tevékenykedett. 2010 decemberében a Magyar Rádió Kossuth adójának intendánsa lett, 2011 tavaszától ezzel párhuzamosan az MTVA közéleti főszerkesztőjeként is dolgozott. 2011 vége óta a MTVA tartalom-előállításért felelős vezérigazgató-helyettese, majd az MTI vezérigazgatója volt.

Táncsics Mihály-díjat kapott még Alexa Károly irodalomtörténész, kritikus, újságíró, az Életünk folyóirat főszerkesztője, Farkas Emese, az ECHO TV programigazgatója, Földi-Kovács Andrea, a Hír TV szerkesztő-műsorvezetője, Haeffler András, a Lakihegy Rádió főszerkesztője és Korpás Éva, az MTVA Kossuth rádió szerkesztő-riportere.

Táncsics Mihály-díj
Magyarország
Gazsó L. Ferenc

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.