Ugrás a tartalomra
kép: Pixabay/422737

Tárlat kreatív pedagógusok munkáiból Zentán

2017-10-17
09:12
2017-10-17
16:46
Forrás
Pannon RTV
A kiállítás megálmodója elmondta, hogy a felnőtt színezést szeretnék népszerűsíteni.

A zentai Thurzó Lajos Általános Iskola kreatív pedagógusainak munkáiból nyílt kiállítás a zentai Alkotóházban. A Színes hangulatok címet viselő tárlatot az iskola növendékeinek táncos produkciója nyitotta meg. Ezt követően Oláj Ibolya, az iskola tanítónője, és a kiállítás megálmodója olvasta fel beszédét. Elmondta, hogy a kiállítással a felnőtt színezést szeretnék népszerűsíteni.

Oláj Ibolya, tanítónő, Thurzó Lajos Á. I., Zenta: „Ezek sokkal kidolgozottabb, részletesebb rajzok. Előre megtervezett rajzok, nem mi rajzoltuk őket, mi csak kiszíneztük. Átvettük a színelméletet, és próbáljuk a faszínest úgy alkalmazni, hogy a faszínest hogyan lehet keverni a színekkel. Mondjuk, ezek mind faszínessel készült munkák.”

kiállítás
pedagógus
rajz
Zenta

Most

13:22, Frissítve: 13:35

Maradjunk otthon! Mesél a Pannon!

A karanténban sem maradhatunk mese nélkül. A Szabadkai Gyermekszínház, a Szabadkai Városi Könyvtár és a Pannon Televízió közösen viszi az apróságok otthonaiba a szebbnél szebb történeteket.
12:08

Folyamatos felmelegedés várható

Folyamatosan emelkedik majd a hőmérséklet a hét második felében. Csütörtökön az elmúlt napokhoz hasonlóan száraz, napos időre van kilátás. Délután a hőmérő higanyszála elérheti a 22 fokot.

Népszerű