Ugrás a tartalomra

Teátrum Neked!

2022.04.11
14:53
2022.05.18
15:34
Forrás
Pannon RTV
A Teátrum Neked! Zentai Teátrumi Napokon két gyerek és 4 felnőttelőadást mutatnak be április 21 és 24. között.

Kortárs darabok, ökomese, vígjáték és önálló estek várják a nézőket, a belépés pedig ingyenes. A fesztivált a Zentai Magyar Kamaraszínház, Hendry Mária: Tündér Míra című gyerekelőadása nyitja meg, valamint a Yasmina Reza: Művészet című előadásuk zárja.

Wischer Johann, igazgató, Zenta Magyar Kamaraszínház: „Hat előadást sikerült idén beszervezni, két előadást csütörtökön és pénteken. Az egyik a Duna Táncegyüttes előadása, ami a Hamupipőkét játssza, mi pedig a Tündér Mírát, amit már látott a közönségünk, de azért sokan még nem látták, ez egy ökomese, és a Hamupipőke. Ezen kívül az esti előadások pedig felnőtteknek szólnak. Lesz ezek között Frank Sinatra est, lesz Gubás Gabi önálló estje és lesz a Karinthy Színház előadása.”

Teátrum Neked!
Zentai Kamaraszínház
Wischer Johann
Zenta

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.