Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Teátrum Neked!

2022.04.11
14:53
2022.05.18
15:34
Forrás
Pannon RTV
A Teátrum Neked! Zentai Teátrumi Napokon két gyerek és 4 felnőttelőadást mutatnak be április 21 és 24. között.

Kortárs darabok, ökomese, vígjáték és önálló estek várják a nézőket, a belépés pedig ingyenes. A fesztivált a Zentai Magyar Kamaraszínház, Hendry Mária: Tündér Míra című gyerekelőadása nyitja meg, valamint a Yasmina Reza: Művészet című előadásuk zárja.

Pannon RTV/Ürményi Frigyes

Wischer Johann, igazgató, Zenta Magyar Kamaraszínház: „Hat előadást sikerült idén beszervezni, két előadást csütörtökön és pénteken. Az egyik a Duna Táncegyüttes előadása, ami a Hamupipőkét játssza, mi pedig a Tündér Mírát, amit már látott a közönségünk, de azért sokan még nem látták, ez egy ökomese, és a Hamupipőke. Ezen kívül az esti előadások pedig felnőtteknek szólnak. Lesz ezek között Frank Sinatra est, lesz Gubás Gabi önálló estje és lesz a Karinthy Színház előadása.”

Teátrum Neked!
Zentai Kamaraszínház
Wischer Johann
Zenta

Most

21:21

Vučić: Több az újszülött, mint tavaly

521-gyel több gyermek született idén, az év első 6 hónapjában Szerbiában, mint tavaly ugyanebben az időszakban - jelentette ki Aleksandar Vučić az Instagram-profilján feltöltött videóban brüsszeli hivatalos látogatása előtt.
18:36, Frissítve: 18:58

Megállapodás a napraforgó áráról

Megállapodás született a napraforgó áráról a tiltakozó gazdák és a szerb kormány között. A Szerbiai RTV szerint a napraforgó felvásárlási ára kilogrammonként 73 dinár lesz, a kifizetés határideje pedig október 15.
16:26, Frissítve: 17:37

Dániel történetén keresztül közelebb Istenhez

Új élmények, új barátok, játékok és egy kis tanulás - erről szól az idei református tábor Szabadkán. A gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg a bibliai eseményekkel és ily módon közelebb kerülhetnek Istenhez.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.