Ugrás a tartalomra

Természetfotó-kiállítás a szabadkai Városházán

2023.05.23
14:55
2023.05.23
16:29
Forrás
Pannon RTV
Radomir Raša Perin csütörtökön 13 órakor nyitja meg első kiállítását a Városházán. A tárlaton 150 természetfotója lesz megtekinthető.

Bemutatja monográfiáját is, amelyben 344 oldalon keresztül színes képekkel és írással illusztrálja a vadvilágot és annak élőlényeit. A kötet angol, szerb és magyar nyelven is megjelent. A tárlat ingyenesen tekinthető meg a Városházán június 5-ig.

Radomir Raša Perin, szerző: „Ahhoz, hogy az ember egyetlen fényképet tudjon készíteni, mindenekelőtt előkészületekre van szüksége, majd egy elképzelésre, hogyan dolgozza fel a témát a terepen. Ha minden sikerül, megtalálta a vadállatot és a közelébe került, továbbá minden a tervezettek szerint alakul, akkor ami a legfontosabb, hogy minőségi felszereléssel rendelkezzen, ebben az esetben elkészítheti azt a csúcsfotót, ami igazán számít.”

természetfotó
természetfotó-kiállítás
kiállítás
Szabadka
Városháza
Radomir Raša Perin

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.