Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Tersziát kincse - Fantasztikus elbeszélés

2021.06.30
13:24
2021.06.30
18:12
Forrás
Pannon RTV
A Tersziát kincse című fantasztikus elbeszélésbe nyerhettek betekintést azok, akik részt vettek Schwamm Fanni felolvasóestjén Bácsfeketehegyen.

A szerző hosszú külföldön töltött időszak után tért haza, és most szeretné bemutatni, hogy ez idő alatt miket is alkotott, illetve milyen műveket hozott létre. A Bányai János Emlékházban elbeszéléseket és verseket is hallhattak az érdeklődők.

Pannon RTV

Schwamm Fanni (Tóth Annamária), költő: „Főként magánkiadványokban, illetve folyóiratokban publikáltam eddig, és ezekből szeretnék egy gyűjteményt átnyújtani. Körülbelül 10 éve írok aktívan, és most szeretnék igazából a nagyközönséghez is eljutni.”

Schwamm Fanni
felolvasás
Bácsfeketehegy
Bányai János Emlékház

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.