Ugrás a tartalomra

Tiszakálmánfalva is készül a karácsonyra

2019.12.22
13:20
Forrás
Pannon RTV
A karácsonyváró ünnepségen bejelentették, hogy Milánovits Tibornak és Karolinának ítélik oda a Magyar Életfa-díjat.

Hagyományos karácsonyi ünnepséget tartottak a tiszakálmánfalvi Petőfi Sándor Művelődési Egyesületben. Az intézmény minden szakosztályának tagja fellépett. Első ízben mutatkozott be az egyesület gyermekkórusa, a zenei szakosztályba járó hegedülni tanuló gyerekek pedig karácsonyi dalokat játszottak.

A rendezvényen Sutus Áron, a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség elnöke bejelentette, hogy a tiszakálmánfalvi Milánovits házaspárnak, Tibornak és Karolinának ítélik oda a Magyar Életfa-díjat. Az ünnepélyes átadást január 24-én, a Magyar Kultúra Napja központi rendezvényén tartják, Zentán.

Tiszakálmánfalva
karácsony
Petőfi Sándor Művelődési Egyesület
Sutus Áron
Magyar Életfa-díj

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.