Ugrás a tartalomra

Több helyszínen lesz megtartva a Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó és Sokadalom

2020.09.10
18:55
2020.09.10
22:05
Forrás
Közlemény
Öt településre viszik el a rendezvény hangulatát, amit a jelenlegi nyílt és zárt téri eseményeket korlátozó szabályozások engednek.

Nem tudják megtartani az idei Szent Mihály-napi Táncháztalálkozót és Sokadalmat a Szerbiában érvényben levő járványügyi rendeleteknek miatt Zenta főterén szeptember 26-án. Ezért úgy döntöttek a szervezők, hogy öt településre viszik el a rendezvény hangulatát, amit a jelenlegi nyílt- és zárt téri rendezvényeket korlátozó szabályozások engednek.

A Szent Mihály-napi Táncháztalálkozót és Sokadalmat szeptember 25-én és 26-án Szentmihályon, Óbecsén, Palicson, Topolyán és Zentán tartják meg. A helyszíneken népzenével, néptánccal, népmesével és népi játékkal várják az előzetesen bejelentkezett érdeklődőket a késő délutáni és esti órákban.

A nagyobb közönség eléréséhez a Pannon RTV műsorain keresztül szeretnék eljuttatni a rendezvényt a szervezők.

Szent Mihály-napi Táncháztalálkozó és Sokadalom
Zenta
települések
járvány
koronavírus
népzene
népdal

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.