Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Török István festőművész kiállítása a szabadkai Magyar Médiaházban

2018-12-18
21:14
2018-12-18
21:38
Forrás
Pannon RTV
A festmények többsége a művész régebbi korszakából származnak, de két kisebb friss alkotása is a falra került

60 év alkotói munkásságának legjobb képeit hozta el Török István festőművész a szabadkai Magyar Médiaház földszinti tanácstermébe kedden este. A megnyitóra érkező vendégek a festő tájfestményeit, portréit és más különféle stílusban megalkotott festményeket tekinthettek meg. Török István stábunknak elmondta, nehéz volt kiválogatnia számtalan munkája közül a legjobbakat. A képzőművész festményei egészen márciusig tekinthetőek meg.

Török István, festőművész: „Röviden: így festene az egész. Nem is tudtam, mit is hozzak. Ha mindegyik korszakomból hozok egy képet, az megint nem fog hasonlítani semmire. Azért hoztam itt egy csomó portrét, ezek ha a hatvanas évekből származnak, annyira fiatal portrék nincsenek is.”

Török István
festmény
kiállítás
tárlat

Kapcsolódó tartalmak

Most

19:32

Gázrobbanás Bécsben

Tíz ember megsérült, közülük négyen súlyosan ma délután Bécsben, amikor feltételezhetően gázrobbanás történt egy többemeletes lakóépületben.
16:22

Kik keresnek a legtöbbet Szerbiában?

A szerbiai nettó átlagfizetés áprilisban 54.645 dinár volt, bruttó átlagban pedig 75.441 dinár. Ez nominálisan 11 százalékkal, reálisan 8 százalékkal több, mint egy évvel ezelőtt.

Népszerű

Gyilkosság és öngyilkosság Péterrévén

Vadászpuskával megölt egy nőt, majd magával is végzett egy férfi hétfőn Péterrévén. A mojbecej portál nem hivatalos értesülései szerint a férfi valószínűleg a nő férje volt.