Ugrás a tartalomra

Török István festőművész kiállítása a szabadkai Magyar Médiaházban

2018.12.18
21:14
2020.04.24
15:50
Forrás
Pannon RTV
A festmények többsége a művész régebbi korszakából származnak, de két kisebb friss alkotása is a falra került

60 év alkotói munkásságának legjobb képeit hozta el Török István festőművész a szabadkai Magyar Médiaház földszinti tanácstermébe kedden este. A megnyitóra érkező vendégek a festő tájfestményeit, portréit és más különféle stílusban megalkotott festményeket tekinthettek meg. Török István stábunknak elmondta, nehéz volt kiválogatnia számtalan munkája közül a legjobbakat. A képzőművész festményei egészen márciusig tekinthetőek meg.

Török István, festőművész: „Röviden: így festene az egész. Nem is tudtam, mit is hozzak. Ha mindegyik korszakomból hozok egy képet, az megint nem fog hasonlítani semmire. Azért hoztam itt egy csomó portrét, ezek ha a hatvanas évekből származnak, annyira fiatal portrék nincsenek is.”

Török István
festmény
tárlat
kiállítás

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.