Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Török István festőművész kiállítása a szabadkai Magyar Médiaházban

2018-12-18
21:14
2018-12-18
21:38
Forrás
Pannon RTV
A festmények többsége a művész régebbi korszakából származnak, de két kisebb friss alkotása is a falra került

60 év alkotói munkásságának legjobb képeit hozta el Török István festőművész a szabadkai Magyar Médiaház földszinti tanácstermébe kedden este. A megnyitóra érkező vendégek a festő tájfestményeit, portréit és más különféle stílusban megalkotott festményeket tekinthettek meg. Török István stábunknak elmondta, nehéz volt kiválogatnia számtalan munkája közül a legjobbakat. A képzőművész festményei egészen márciusig tekinthetőek meg.

Török István, festőművész: „Röviden: így festene az egész. Nem is tudtam, mit is hozzak. Ha mindegyik korszakomból hozok egy képet, az megint nem fog hasonlítani semmire. Azért hoztam itt egy csomó portrét, ezek ha a hatvanas évekből származnak, annyira fiatal portrék nincsenek is.”

Török István
festmény
kiállítás
tárlat

Most

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.