Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Török István képkiállítása Palicson

2018.05.26
15:08
2018.05.26
16:12
Forrás
Pannon RTV
Török István festőművész kiállítására látogathatunk el ma este hét óráig Palicson, a Vranje utca 7-be. Az alkotó saját házának udvarában szervezett tárlatot.

A kiállításon Török István munkásságának elmúlt 60 évére tekinthetnek vissza a művészetkedvelők.

Török István, festő, Palics: „Nagyon sokféle irányzat, tehát ciklusok, periódusok váltották egymást ez alatt a 60 év alatt. Én nem tudtam volna egész életemben csak tájképeket, csendéleteket vagy portrékat festeni ilyen vagy olyan módon. Nagyon távoli, megismerhető módon. Sok minden foglalkoztatott, és nem hagyott nyugton sok minden, ami körülöttünk bonyolódott.”

Török István
festő
kiállítás

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:44

Harc a melldaganat ellen - A szűrés életet menthet

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, vagy más néven: rózsaszín október. A cél, hogy felhívják a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. A Közügyek kisfilmjének is az a célja, hogy tudatosítsa a nőkben, hogy van élet a rák után.
22:26

Falugondnokok a terepen

2015-ben létrejött a falugondnoki szolgálat Vajdaságban. A család nélkül maradt idős személyek, a kisnyugdíjasok, illetve a szociális esetek számíthatnak a falu- és tanyagondnokok segítségére.
19:28, Frissítve: 20:02

Hazatalálás

Hazatalálás címmel nyílt meg a magyarkanizsai születésű Pósa Károly kiállítása a helyi Dobó Tihamér Képtárban a községnapi rendezvénysorozat részeként.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.