Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Zséli Ágnes

Törökbecsén vendégszerepelt a Palicsi Színjátszó Grund

2022.06.17
18:23
2022.06.17
20:19
Forrás
Pannon RTV
A kis herceg című gyermekelőadást mutatták be Törökbecsén a 2014-ben alapított Palicsi Színjátszó Grund színjátszói, akik a regény üzenetét a helyi Miloje Čiplić Általános Iskola alsósainak hozták el.

Az ősi bölcs tanítások örökké tartó igazságára figyelmeztető regény tartalmának megjelenítésére a helyi Népkönyvtár impozáns udvarában került sor. Úgy a diákok, mint a színjátszók egy feledhetetlen délelőttön vehetek részt, köszönve a Népkönyvtárnak, amely az esemény főszervezője volt.

Kalmár Zsuzsa, az előadás rendezője elmondta, hogy a tizenöt tagú színjátszócsoport első alkalommal járt a bánáti faluban, de a meghívást a jövőben is szívesen várják.

A kis herceg című gyermekelőadást a Palicsi Színjátszó Grund csapata legközelebb június 26-án a zentai Mosolytenger Gyermekfesztiválon mutatja majd be.

Törökbecse
Palicsi Színjátszó Grund
Miloje Čiplić Általános Iskola
Népkönyvtár

Most

10:41

Meghalt Csapó Gábor

Hetvenkét esztendős korában elhunyt Csapó Gábor olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó.
10:22, Frissítve: 10:27

Három emlékfát ültettek

Hagyományőrzés céljából a három testvértelepülés Kunszentmiklós, Nagyvázsony és Székelykeve elhatározták, hogy három emlékfát ültetnek a székelykevei tájház udvarába.

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.