Ugrás a tartalomra
Tóth Péter Szabadkán
Pannon RTV

Tóth Péter vajdasági körútja

2019-10-15
12:09
2019-10-15
17:45
Forrás
Pannon RTV
A Junior Prima Díjas zongoraművész hétfőn a szabadkai Városháza dísztermében adott koncertet, ma pedig az újvidéki Városházán lép színre.

Tóth Péter először vesz részt Vajdasági körúton. A művész Handel, Beethoven, Schubert és Liszt Ferenc műveiből készített összeállítást. A művész sokak szerint generációjának egyik legjelentősebb előadója, aki Liszt Ferenc darabokat játszik. Ma este az újvidéki Városházán ad koncertet.

Tóth Péter, zongoraművész: „Elég sok Lisztet játszom és játszottam az évek során, de ennek ellenére más repertoárt is nagyon szívesen játszom. Hogyha ki kellene emelni kedvenc korszakot, akkor talán azt mondanám, hogy a XIX. század, ami a legjobban megfog, tehát legyen szó Beethovenről, Schubertről, Lisztről természetesen, Chopinről, Brahmsról.”

Tóth Péter
zongoraművész
Vajdaság
körút
Szabadka
Újvidék
Junior Prima Díj

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.
17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.