Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

A Tristram Shandy bemutatója Szabadkán

2019-05-18
07:51
Forrás
Pannon RTV
Bemutatta új előadását a Szabadkai Népszínház Magyar Társulata. A közönség a Tristram Shandy című előadást láthatta.

Laurence Sterne regényét Gyarmati Kata és az előadás rendezője, Mirko Radonjić alkalmazta színpadra. A Tristram Shandy a képzelet kalandja, de történelmi tényeken alapuló, dokumentarista fejtegetés is.

Az előadásban G. Erdélyi Hermina, Pálfi Ervin, Baráth Attila, Hajdú Tamás, Ralbovszki Csaba és Szilágyi Nándor lépnek színpadra. Az repríz május 18-án lesz este fél nyolctól a Jadran színpadon, ezt követően május 28-án láthatja a nagyérdemű.

A szabadkai Népszínház Magyar Társulatának ez volt az utolsó bemutatója az idei színházi évadban.

Szabadkai Népszínház Magyar Társulata

Most

00:02, Frissítve: 00:10

Federer jutott az elődöntőbe

Roger Federer két szettben 6:4, 6:3-ra verte Novak Đokovićot a Londonban zajló tenisz világbajnokság csoportkörének harmadik fordulójában, így ő lesz ott Dominic Thiem mellett a négy között.
23:02, Frissítve: 23:14

Nem drágul a földgáz

Szerbia polgárainak egy része megnyugodhatott, mivel az illetékesek bejelentették, hogy ebben a fűtési idényben nem drágul a földgáz. Stábunk annak járt utána, hogy hogyan látják ezt a szabadkaiak.
20:33, Frissítve: 20:39

Gyásznapot rendelt el Szlovákia

A szerdán Nyitragerencsér közelében történt buszbalesetben 12 személy vesztette életét. A szlovák kormány a csütörtökön megtartott rendkívüli ülésén péntekre rendelte el a gyásznapot.

Népszerű

Keresi a rendőrség

Nagy erőkkel keres egy férfit a szerbiai rendőrség, akit nemi erőszak kísérletének elkövetésével gyanúsítanak. A bűncselekményt Belgrádban, a szerb főváros Vračar nevű részében követte el.