Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Új kézjeggyel bővült Lifka Sándor padja

2020-09-13
16:13
2020-09-13
16:19
Forrás
Pannon RTV
Lifka Sándor padját ma dedikálta Mirjana Karanović, az Európai Filmek 27. Palicsi Fesztiválján életműdíjat kapott szerb színész. Erre a padra minden évben aláírnak azok, akik kiérdemlik az elismerést.

A palicsi Abbázia moziban megtartott sajtótájékoztatón ott volt még a tegnap esti nyitófilm rendezője, Darko Bajić, valamint az Ime naroda, azaz a Nép neve című alkotás főszereplői. A palicsi filmfesztiválon az európai filmgyártás legjobb alkotásait mutatják be minden évben - emelte ki Radoslav Zelenović fesztiváligazgató.

Radoslav Zelenović, az Európai Filmek 27. Palicsi Fesztiváljának fesztiváligazgatója: „Mától indulunk teljes lendülettel, és a fesztivál végéig gyakorlatilag 70 játékfilmet, és ha nem tévedek, 63 dokumentumfilmet vetítünk. Ha megnézik a katalógust, illetve önök, akik évek óta járnak a fesztiválra, láthatják, hogy ez valamivel több is mint ahány film szerepelt az előző fesztiválokon.”

Lifka Sándor
Mirjana Karanović
Európai Filmek Nemzetközi Fesztiválja

Kapcsolódó tartalmak

Most

20:43

Börtönbe vonulhatnak

Nyilvános összejövetelen elkövetett erőszakos magatartás miatt vonulhatnak fegyházba a vádlottak 3,5, illetve 4 évre.

Népszerű

Kigyulladt egy családi ház Szabadkán

Kigyulladt egy ház Szabadkán, a Bodrogvári Ferenc utcában. A családi ház lángokban áll, a tűzoltók és a mentők most értek a helyszínre. A kiérkező két tűzoltókocsival azonnal megkezdték a ház oltását.