Ugrás a tartalomra

Új sor, új bekezdés

2021.06.30
11:21
2021.06.30
18:40
Forrás
Pannon RTV
Egy, a Fokos zenekar által megzenésített Bogdán József verssel, az Anyám, Magyarországgal kezdődött tegnap délután az óbecsei Népkönyvtár és a Keresztény Értelmiségi Kör által szervezett Új sor, új bekezdés című irodalmi találkozó Óbecsén.

Bogdán József papköltővel Szilágyi Edit beszélgetett. A Népkönyvtár vendége számára a tegnapi nap több okból is különleges volt.

„Mindig úgy érzem, hogy föl tudok állni, és újra tudom kezdeni az életemet, a sorsomat, ezért a cím Új sor, új bekezdés. Egyrészt a mai napon 38 éve vagyok pap, Péter-Pál napján lettem pap 1983-ban, másrészt itt lehetek Óbecsén a gyönyörű könyvtárban, kedves emberek előtt, akik segítenek ebben az új kezdésben, a járvány tüskés leple után. Ez az újdonság megszületett az én lelkemben is itt, a könyvtárban.”

Óbecse
Bogdán József

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.

Lovaggá avatták a Pannon RTV újságíróját

A Szent György Lovagrend lovagjává avatták Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját és Dolinszki Áron evangélikus lelkészt Visegrádon. Az eseményre Székelyföldről, Németországból és Skandináviából is érkeztek résztvevők.