Ugrás a tartalomra

Újabb regionális együttműködést kötött a szabadkai könyvtár (videó)

2016.10.07
11:30
Együttműködési szerződést írt alá a Szabadkai Városi Könyvtár és a Boszniai Szerb Köztársaság Nemzeti és Egyetemi Könyvtára
Együttműködési szerződést írt alá a Szabadkai Városi Könyvtár és a Boszniai Szerb Köztársaság Nemzeti és Egyetemi Könyvtára. Az érintettek célja a könyvtári dokumentumok és tapasztalatok cseréje, valamint a nemzetközi projektekben való közös részvétel.  Dragan Rokvićot, a Szabadkai Városi Könyvtár igazgatója: "A mai nap egy igazán fontos dátum a Városi Könyvtár számára, mert a regionális szerződéseink sorát egy újabbal bővíthetjük. Az elmúlt pár évben, mint ismeretes, sorozatban írtuk alá az együttműködési szerződéseket a szomszédos Magyarországon és Horvátországban található városokkal. Nagy megelégedéssel tölt el, hogy ezt most megtehettük a Boszniai Szerb Köztársasággal és a Banja Luka-i könyvtárral is."



Szabadkai Városi Könyvtár
Boszniai Szerb Köztársaság Nemzeti és Egyetemi Könyvtára
Dragan Rokvić
regionális együttműködés

Most

11:06, Frissítve: 11:11

Verstappené a Red Bull századik pole pozíciója

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, így a vasárnapi futamon ő rajtol majd az élről.
10:14

Verséneklő koncertet tartottak Ürményházán

A Vajdaságban tevékenykedő három Petőfi Sándor Program ösztöndíjasának együttműködésével jött létre a magyar költészet napja alkalmából megrendezett zenés műsor, amit az ürményházi Szent Anna Római Katolikus Templomban mutattak be.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.