Ugrás a tartalomra

Újévi koncertet ad Mága Zoltán a Papp László Budapest Sportarénában

2019.12.28
14:29
Forrás
MTI
Ezúttal is látványos show-műsorral várja a nézőket újévi koncertjén Mága Zoltán. A hegedűművész már hagyományosan január 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában köszönti az évet.

A gálakoncertet Szente Vajk rendezi, és várhatóan 13 ezer nézője lesz. Határon túli, így vajdasági fellépők is színesítik a programot: a magyaros virtusú első felvonásban külhoni, népviseletbe öltözött gyermekkórusok, valamint tánckar is színpadra lép. A gálaest második felében eddig még nem hallott produkciókat adnak elő. A közös koccintás sem marad el. 2020-ban hagyományteremtő céllal jótékonysági akciót indítanak, a koncert bevételéből a Heim Pál Gyermekkórház koraszülött osztálya kap ultrahang készüléket. Mága Zoltántól nem áll távol a jótékonykodás: idei vajdasági turnéjának köszönhetően több mint 660 idős és nehéz körülmények között élő személy kapott csomagot.

Mága Zoltán
Papp László Budapest Sportaréna
Budapest
koncert

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.