Ugrás a tartalomra

Újévi koncertet adott a Melódia Kamarazenekar Bácsfeketehegyen

2020.01.05
21:04
2024.03.19
08:49
Forrás
Pannon RTV
Klasszikusok mellett ABBA-dalokat és a Despacito feldolgozását is hallhatták az érdeklődők vasárnap délután a bácsfeketehegyi Kultúrotthonban. A Melódia Kamarazenekar kínált felejthetetlen élményt.

Weiner Leó Rakatánca is felcsendült a bácsfeketehegyi Kultúrotthonban. A komolyzene kedvelői nagyon örültek az újévi koncertnek. Juhász Géza gyerekkora óta a klasszikusok szerelmese: „Kíváncsi vagyok a fiatalokra, a gyerekekre is, és jelenlétemmel bátorítani szeretném őket természetesen.”

A topolyai Melódia Kamarazenekar hét éve alakult. Főleg magyar, de más világhírű zenészek darabjai is szerepelnek repertoárjukban - tudtuk meg Gál Józseftől, a zenekar tagjától: „Műsorunk egy része klasszikus, viszont a műsor második felében vannak táncjellegű számok, sőt egészen modern feldolgozások, például, mint ABBA-nak a Mamma Mia, a Despacito és hasonlók.”

Ilyen jellegű ünnepi koncertet először hallottak a bácsfeketehegyi Kultúrotthonban. Hajvert Lódi Andrea, elnök, Bácsfeketehegy Magyar Művelődési és Helytörténeti Egyesület: „ A Melódia Kamarazenekar tavaly már adott egy koncertet nálunk, de ilyen újévi jellegűt most első ízben szervezünk. Hallottuk őket, ugye Kishegyesen szoktak minden évben újévi koncertet tartani, mindig nagyon szép, és most lehetőség nyílt arra, hogy mi is meghívjuk őket, úgyhogy nagyon örülünk, hogy erre is sor került.”

Az egyesület elnöke hozzátette, a bácsfeketehegyiek igénylik az ilyen jellegű koncerteket, reméli, hogy legközelebb is meg tudják szervezni.

topolyai
Melódia Kamarazenekar
Bácsfeketehegy
koncert
hangverseny

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

A Gebi felvásárolta a Fidelinkát

A csantavéri Gebi cég megvásárolta az egykori szabadkai malomipari óriás, a Fidelinka védjegyét, malmait, silóit és tésztagyárát.

Agancsot gyűjtött, megölte a puma

Fiatal férfivel végzett egy puma Kaliforniában. A szerencsétlenül járt 21 éves férfi öccsével együtt gyűjtött elhullajtott agancsokat egy lakott területtől távol fekvő erdőben, amikor a puma megtámadta őket.