Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Ünnepi műsor és csomagosztás a Szabadkai Gyermekszínházban

2020.12.16
10:51
2020.12.16
15:54
Forrás
Pannon RTV
Idén is meglátogatja a Télapó a Szabadkai Gyermekszínházat. A télapóváráshoz a csomagosztás is hozzátartozik. A program december 20-án indul és 30-ig tart. A műsort mindennap megtartják, hétvégenként több időpontban is.
Pannon RTV

Igazi karácsonyi hangulat várja azokat, akik ellátogatnak a Szabadkai Gyermekszínházba. Világító rénszarvas és szán, ami csakis arra vár, hogy roskadásig teljen szebbnél szebb ajándékokkal, hiszen a Télapó idén is ott lesz a színházban.

Husnyák Andrea, szervező, Szabadkai Gyermekszínház: „Már most vasárnaptól indul, egészen harmincadikáig, tehát mindennap, hétvégenként több terminusi is van. Most már bedobtuk a tízórás terminusokat is, hiszen foglalódnak folyamatosan, és vannak foglaltak is. Hétköznapokon munkanapokon pedig 16 órától lehet jönni. Kivétel a 24-e és 25-e.”

A csomagokat a szülők készítik el otthon és beviszik a színházba, majd egy félórás interaktív műsort követően a Télapó kiosztja ezeket. A jegy ára 250 dinár gyerekenként.

Stamenković Árokszállási Márta, igazgató, Szabadkai Gyermekszínház: „Megmondom, nagyon örülök, hogy a Télapó idén is itt lesz a Szabadkai Gyermekszínházban, ő már nyolcvanhetedszer jár nálunk. Sajnos csak tizenöten tudnak vele barátkozni.”

A télapóvárást az járványügyi előírásoknak megfelelően szervezik meg. Az időpontok a Gyermekszínház Facebook-oldalán tekinthetőek meg.

Télapó
csomagosztás
ünnep
műsor
karácsony
Szabadkai Gyermekszínház
Szabadka
télapóvárás

Most

07:52, Frissítve: 09:39

Ismét fellángolhat a gázai-izraeli harc

zrael a Gázai övezetből útnak indított gyújtóléggömbökre válaszul ismét légitámadásokat hajtott végre a Hamász létesítményei ellen – tudatta csütörtök éjjel az izraeli hadsereg.
23:10, Frissítve: 08:23

Díjazták a vajdasági tehetségeket

Kiváló vajdasági magyar diákokat, felsőoktatási hallgatókat díjaztak, és tehetség nagyköveteket kiáltottak ki Szabadkán. A díjazottak emlékplakettet, alkalmi ajándékot és az MNT által biztosított támogatást vehették át.
22:55, Frissítve: 08:23

11 millió eurót kap Szerbia migrációs ügyekre

Szerbia aláírta az Európai Unióval azt a migráció rendezésére irányuló támogatási szerződést, amelynek második fázisában fejlesztik a befogadóközpontokat, a védelmi szolgáltatásokat és az oktatás elérhetőségét.

Népszerű

Mától érvényesek az enyhítések Szerbiában

A járványhelyzet javulásával a köztársasági válságstáb hétfőn döntött a járványügyi intézkedések enyhítéséről, azonban ezt a kormánynak is el kellett fogadnia. Az új szabályok mától léptek hatályba.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.