Ugrás a tartalomra

Ünnepi műsor és csomagosztás a Szabadkai Gyermekszínházban

2020.12.16
10:51
2020.12.16
15:54
Forrás
Pannon RTV
Idén is meglátogatja a Télapó a Szabadkai Gyermekszínházat. A télapóváráshoz a csomagosztás is hozzátartozik. A program december 20-án indul és 30-ig tart. A műsort mindennap megtartják, hétvégenként több időpontban is.

Igazi karácsonyi hangulat várja azokat, akik ellátogatnak a Szabadkai Gyermekszínházba. Világító rénszarvas és szán, ami csakis arra vár, hogy roskadásig teljen szebbnél szebb ajándékokkal, hiszen a Télapó idén is ott lesz a színházban.

Husnyák Andrea, szervező, Szabadkai Gyermekszínház: „Már most vasárnaptól indul, egészen harmincadikáig, tehát mindennap, hétvégenként több terminusi is van. Most már bedobtuk a tízórás terminusokat is, hiszen foglalódnak folyamatosan, és vannak foglaltak is. Hétköznapokon munkanapokon pedig 16 órától lehet jönni. Kivétel a 24-e és 25-e.”

A csomagokat a szülők készítik el otthon és beviszik a színházba, majd egy félórás interaktív műsort követően a Télapó kiosztja ezeket. A jegy ára 250 dinár gyerekenként.

Stamenković Árokszállási Márta, igazgató, Szabadkai Gyermekszínház: „Megmondom, nagyon örülök, hogy a Télapó idén is itt lesz a Szabadkai Gyermekszínházban, ő már nyolcvanhetedszer jár nálunk. Sajnos csak tizenöten tudnak vele barátkozni.”

A télapóvárást az járványügyi előírásoknak megfelelően szervezik meg. Az időpontok a Gyermekszínház Facebook-oldalán tekinthetőek meg.

Télapó
csomagosztás
ünnep
műsor
karácsony
Szabadkai Gyermekszínház
Szabadka
télapóvárás

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.