Ugrás a tartalomra
A Tanyszínház Kavillón
Pannon RTV

Útnak indul a Tanyaszínház

2019-07-17
17:19
Forrás
Pannon RTV
Y-elágazás a címe a Tanyaszínház idei produkciójának, amely a mai huszonévesek problémáit járja körül. Az idei tájolás Kishegyesen kezdődik, ma este 21 órától.

A Hegyalja utcában, a Dombos Fest helyszínén mutatják be a nyilvánosság előtt először a produkciót. A hivatalos bemutató július 20-án, szombaton este lesz Kavillón. A darabot Lénárd Róbert írta és Puskás Zoltán rendezte. A történetben szereplő fiatalok azzal a reménnyel vesznek részt egy délvidéki valóságshow-ban, hogy a végén elnyerik a tízmillió dináros fődíjat. A darab műfaja pedig krimi. Az előadásban 14-en játszanak. A Tanyaszínház idei produkcióját a turné során 18 bácskai és 7 bánáti településen mutatják be.

Tanyaszínház
Y-elágazás
Kishegyes
Kavilló

Kapcsolódó tartalmak

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.