Ugrás a tartalomra

Utolsó epizódjához érkezett a HangSzerelő

2021.03.30
18:26
2021.03.30
18:31
Forrás
Közlemény
A HangSzerelő online hangszerkészítő workshop-sorozatot általános és középiskolásoknak szervezte a Hello Wood Junior a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának megbízásából.

A kezdeményezés célja, hogy megszólítsa a járványhelyzet miatt otthonukban tartózkodó fiatalokat, és a zene erejével hozza össze az egymástól távol lévő közösségeket. A program résztvevői az elmúlt hetekben a hangszerkészítés és a zene világában merülhettek el, és különböző hangszerek otthoni elkészítését sajátíthatták el. Az utolsó workshopban a Lóci játszik zenekar Hiányzol című dalára koreografált játékos táncmozdulatokat tanulhatják meg, és egy videópályázatban is részt vehetnek. A programba még bárki becsatlakozhat. A workshopok korábbi részei elérhetőek a www.hatartalanul.net oldalon. A videóklip pályázatra április 9. éjfélig lehet jelentkezni saját videóval.

HangSzerelő
epizód
Hello Wood Junior
Miniszterelnökség
Nemzetpolitikai Államtitkárság
magyar

Most

09:33, Frissítve: 09:38

Orbán Viktor: békepárti többség kell Európában!

Az európai parlamenti választáson a békepártiság és a háborúpártiság áll szemben egymással, és Európában békepárti többség kell - hangoztatta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, pénteken.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.