Ugrás a tartalomra
kulhonimagyarok.hu

Utolsó epizódjához érkezett a HangSzerelő

2021.03.30
18:26
2021.03.30
18:31
Forrás
Közlemény
A HangSzerelő online hangszerkészítő workshop-sorozatot általános és középiskolásoknak szervezte a Hello Wood Junior a magyar Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának megbízásából.

A kezdeményezés célja, hogy megszólítsa a járványhelyzet miatt otthonukban tartózkodó fiatalokat, és a zene erejével hozza össze az egymástól távol lévő közösségeket. A program résztvevői az elmúlt hetekben a hangszerkészítés és a zene világában merülhettek el, és különböző hangszerek otthoni elkészítését sajátíthatták el. Az utolsó workshopban a Lóci játszik zenekar Hiányzol című dalára koreografált játékos táncmozdulatokat tanulhatják meg, és egy videópályázatban is részt vehetnek. A programba még bárki becsatlakozhat. A workshopok korábbi részei elérhetőek a www.hatartalanul.net oldalon. A videóklip pályázatra április 9. éjfélig lehet jelentkezni saját videóval.

HangSzerelő
epizód
Hello Wood Junior
Miniszterelnökség
Nemzetpolitikai Államtitkárság
Magyarország
magyar

Kapcsolódó tartalmak

Most

16:27, Frissítve: 18:07

Ünnepelnek a tordaiak

A falu újratelepítésének a 245. évfordulója jegyében - de a járványhelyzet miatt, a megszokottnál szerényebben – ünnepelik Tordán a templombúcsút és a falunapot. A tavalyihoz képest idén már több vendég érkezett a hétvégén a bánáti faluba.

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Megtartották az év első vásárát Topolyán

A december 9-én bevezetett rendkívüli állapot óta a bácskai településen eddig nem tartották meg a közkedvelt vásárt. Miután feloldották a rendkívüli állapotot, a hagyományosan minden hónap második vasárnapján megtartott vásár most újra benépesült.