Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Várják a felterjesztéseket a Magyar Életfa díjra

2021.11.08
10:33
2021.11.08
10:39
Forrás
Közlemény
A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség várja a felterjesztéseket a Magyar Életfa díjra, az Aranyplakettre és a Plakettre.

A Magyar Életfa díj a példaértékű életpályák elismerésére jött létre, a Plakett a Kárpát-medence magyar közösségeiért vállalt munka, az Aranyplakett pedig a kötelesség és felelősség elismerése. Felterjeszteni személyeket és közösségeket is lehet. Az írásos felterjesztéseknek tartalmazniuk kell a személy vagy szervezet rövid pályarajzát, bemutatását, a javaslat indoklását, a felterjesztő és felterjesztett adatait. A határidő december 6-a. A döntést a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség Elnöksége december 20-áig hozza meg. Az elismeréseket a Magyar Kultúra Napja délvidéki központi ünnepségén nyújtják át. 

Magyar Életfa díj
Magyar Életfa-díj
Aranyplakett
Aranyplakett kitüntetés

Most

23:14, Frissítve: 23:28

Magabiztos győzelem Oslóban

A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

Népszerű

Verbászi fiú a bravúros magyar válogatottban

Újoncot avatott a magyar labdarúgó-válogatott Lipcsében, a Nemzetek Ligája ötödik fordulójában, ahol egygólos győzelmet aratott a németek ellen. Az új játékos a mindössze 18 éves vajdasági fiú, Kerkez Miloš.

Megküzdöttek a Mohol legnagyobb parasztja címért

Látogatottságban és a résztvevők számát tekintve is rekordot döntött a 8. Moholi Parasztolimpia. Ilyenkor dől el, hogy kik a környék legnagyobb parasztjai, akik különböző mezőgazdasághoz köthető versenyszámokban mérettetik meg magukat.