Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Várják a felterjesztéseket a Magyar Életfa díjra

2021.11.08
10:33
2021.11.08
10:39
Forrás
Közlemény
A Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség várja a felterjesztéseket a Magyar Életfa díjra, az Aranyplakettre és a Plakettre.

A Magyar Életfa díj a példaértékű életpályák elismerésére jött létre, a Plakett a Kárpát-medence magyar közösségeiért vállalt munka, az Aranyplakett pedig a kötelesség és felelősség elismerése. Felterjeszteni személyeket és közösségeket is lehet. Az írásos felterjesztéseknek tartalmazniuk kell a személy vagy szervezet rövid pályarajzát, bemutatását, a javaslat indoklását, a felterjesztő és felterjesztett adatait. A határidő december 6-a. A döntést a Vajdasági Magyar Művelődési Szövetség Elnöksége december 20-áig hozza meg. Az elismeréseket a Magyar Kultúra Napja délvidéki központi ünnepségén nyújtják át. 

Magyar Életfa díj
Magyar Életfa-díj
Aranyplakett
Aranyplakett kitüntetés

Kapcsolódó tartalmak

Most

17:07, Frissítve: 19:56

A boroké és a halaké volt a főszerep Horgoson

Minőségi borok, ízletes halételek várták a látogatókat szombat délután Horgoson. A Proleter Horgászegyesület halászléfőző versenyt szervezett, a Szent Orbán Borlovagrend pedig borkóstolással várta az ínyenceket.

Népszerű

Ítéletidő volt Vajdaságban tegnap este

Jég is esett több településen. Néhol annyira felgyülemlett az esővíz, hogy autóval is nehezen lehetett közlekedni. Az előrejelzések szerint a hétvégén is esős, felhős időjárás várható térségünkben.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.