Ugrás a tartalomra

Várják a jelentkezőket a Tini fesztiválra

2021.09.23
13:49
Forrás
Közlemény
Az 1993-tól 2009-ig született lányok és fiúk jelentkezését várják a 30. Tini-ifjúsági könnyűzenei énekes vetélkedőre.

Az énekesek két korcsoportban versenyeznek: 12-től 17 éves korig tini kategóriában, valamint 18-tól 28 éves korig ifjúsági kategóriában. A jelentkezők a könnyűzene különböző területéről adhatnak elő zeneszámot magyar nyelven. Ezek pop, rock, jazz-rock, musical szerzemények lehetnek magyar szerzőktől, vagy a szerbiai és a nagyvilág könnyűzenei választékának magyar nyelvű fordításai, de saját szerzeményüket is színpadra vihetik. Az audíción három dalt kell élőben elénekelni hangszeres zenei alapra.

A meghallgatás szeptember végén lesz, ezen választják ki a döntő résztvevőit. A fesztivált novemberben tartják, a díjazottak értékes jutalomban részesülnek - közölte a szervező, a temerini Szirmai Károly MME. További információk a szirmai.org honlapon.
Email-cím: tinifeszt@gmail.com
Telefonszámok: 063 8449998 és 063 1951260.

Tini festival
jelentkezés
Szirmai Károly Magyar Művelődési Egyesület
Temerin

Kapcsolódó tartalmak

Most

22:52, Frissítve: 23:00

Kocsis Máté: életbe lép a Gyurcsány - Márki-Zay paktum

A baloldal hatalmat akar, annak viszont feltétele, hogy a miniszterelnök-jelölt és a legnagyobb baloldali párt elnöke ezt megkösse - jelentette ki a Fidesz frakcióvezetője az ellenzéki előválasztásra reagálva vasárnap közösségi oldalán.
22:28, Frissítve: 22:46

Márki-Zay Péter nyerte az előválasztást

A Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltje 57-43 arányban nyert a magyarországi ellenzéki előválasztás második fordulójában. A voksolás másik miniszterelnök-jelöltje, Dobrev Klára gratulált Márky-Zay Péternek az előválasztáson elért sikeréhez.

Népszerű

Fogjunk össze a tiszaszentmiklósi Szarvák családért!

Ismét jó szándékú emberek segítségét kéri a tiszaszentmiklósi Szarvák Krisztina és családja. Az édesanya tavaly egyedül maradt hét gyermekével, miután férje rövid, súlyos betegség következtében elhunyt.