Ugrás a tartalomra

A városmajori közönségnek is tetszett a szabadkaiak produkciója

2012.07.27
11:47
Állva tapsolt a közönség a szabadkai Népszínház vendégjátékain
Állva tapsolt a közönség a szabadkai Népszínház vendégjátékain. A Magyar Társulat három előadással, az Eastwicki boszorkányokkal, az Indul a bakterházzal és a Szomorú vasárnappal lépett fel Budapesten a Nyári Fesztiválon. A Népszínház a budapesti Nyári Fesztivál szervezőinek meghívására lépett fel a magyar fővárosban. A házigazdák arra kérték a szabadkai művészeket, hogy mutatkozzanak be az ottani közönség előtt, mutassanak egy keresztmetszetet munkájukból. A Magyar Társulat nem ismeretlen a budapesti közönség előtt, ugyanis rendszeresen játszanak a Thália Színházban. Most a budai Városmajori Szabadtéri Színpadon, 700 fős közönség előtt léphettek fel. Mindhárom előadásuk sikert aratott. 



A Városmajori Szabadtéri Színpad és a Népszínház Magyar Társulata között közös produkció lehetősége is felmerült. „Felvetettem egy közös produkció lehetőségét, ugyanis itt a Szabadtéri Színpad Palicson, ezt a kettőt össze lehetne kötni. Ezek egyelőre ötletek” – mondta Mezei Zoltán. Az igazgató elégedett, ugyanis a társulat egyre több meghívást kap. Az utóbbi időben több olyan helyen léptek fel, ahol korábban nem játszott a Népszínház. A következő magyarországi vendégjátékuk augusztus 10-én és 11-én lesz. Akkor a Szegedi Szabadtéri Játékokon mutatkoznak be a Hyppolit, a lakáj című zenés vígjátékkal.
Varošmajor
Mezei Zoltán
Magyar Társulat

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.