Ugrás a tartalomra

A városmajori közönségnek is tetszett a szabadkaiak produkciója

2012.07.27
11:47
Állva tapsolt a közönség a szabadkai Népszínház vendégjátékain
Állva tapsolt a közönség a szabadkai Népszínház vendégjátékain. A Magyar Társulat három előadással, az Eastwicki boszorkányokkal, az Indul a bakterházzal és a Szomorú vasárnappal lépett fel Budapesten a Nyári Fesztiválon. A Népszínház a budapesti Nyári Fesztivál szervezőinek meghívására lépett fel a magyar fővárosban. A házigazdák arra kérték a szabadkai művészeket, hogy mutatkozzanak be az ottani közönség előtt, mutassanak egy keresztmetszetet munkájukból. A Magyar Társulat nem ismeretlen a budapesti közönség előtt, ugyanis rendszeresen játszanak a Thália Színházban. Most a budai Városmajori Szabadtéri Színpadon, 700 fős közönség előtt léphettek fel. Mindhárom előadásuk sikert aratott. A Városmajori Szabadtéri Színpad és a Népszínház Magyar Társulata között közös produkció lehetősége is felmerült. „Felvetettem egy közös produkció lehetőségét, ugyanis itt a Szabadtéri Színpad Palicson, ezt a kettőt össze lehetne kötni. Ezek egyelőre ötletek” – mondta Mezei Zoltán. Az igazgató elégedett, ugyanis a társulat egyre több meghívást kap. Az utóbbi időben több olyan helyen léptek fel, ahol korábban nem játszott a Népszínház. A következő magyarországi vendégjátékuk augusztus 10-én és 11-én lesz. Akkor a Szegedi Szabadtéri Játékokon mutatkoznak be a Hyppolit, a lakáj című zenés vígjátékkal.
Varošmajor
Mezei Zoltán
Magyar Társulat

Kapcsolódó tartalmak

Most

13:45, Frissítve: 13:55

Stabil az élelmiszerpiac

Stabil az élelmiszerpiac Tatjana Matić szerint. Az élelmiszerárak korlátozásáról szóló rendelet pedig június 28-ig van érvényben - emlékeztetett.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.