Ugrás a tartalomra

Városom könyvtára – az én könyvtáram

2023.02.13
13:16
Forrás
Pannon RTV
Pályázatot hirdet a Szabadkai Városi Könyvtár. Az intézmény idén ünnepli, hogy 70 éve, azaz 1953-ban a Nemzeti Kaszinó épületébe költözött.

A jubileum alkalmából meghirdetett rajzpályázat az iskolásoknak szól. Olyan alkotásokat várnak, melyek kapcsolódnak az intézmény jellegzetességeihez, első élményükhöz a könyvtárban, valamint első, vagy egy kedves olvasmányukat is ábrázolhatják a pályázni kívánók.

Az elkészült műveket, ábrázolásokat A4-es méretben, színes vagy akár fekete-fehér kivitelben, szabad technikával várják. Az elkészült művek hátoldalán fel kell tüntetni a készítő nevét, iskoláját, osztályát és elérhetőségét (e-mail vagy telefonszám) valamint a kép címét.

Eredményhirdetés április 13-án lesz. A hivatalos díjátadó várható időpontja április 25-e, ahol a beérkezett pályaművek kiállításra kerülnek. A díjazottak ezenfelül ajándékkönyvben részesülnek.

Szabadkai Városi Könyvtár

Kapcsolódó tartalmak

Most

11:07, Frissítve: 11:16

Semmelweis filmbemutató Palicson

A VMSZ és a Vándormozi most a Semmelweis-filmet hozza Palicsra - közölte közösségi oldalán dr. Pásztor Bálint. A vajdasági díszbemutatót május 8-án tartják a Palicsi Vigadóban 19:30-tól.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.