Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Vastaps Tiszaszentmiklóson

2019-10-18
09:58
2019-10-18
19:30
Forrás
Pannon RTV
Mága Zoltán, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész koncertjén színültig megtelt a tiszaszentmiklósi Szent József Római Katolikus-templom.

A 100 Templomi Jótékonysági Koncert keretében tíz nap alatt húsz vajdasági településre látogat el a művész. A tiszaszentmiklósi Szent József Római Katolikus-templomban vastapssal fogadták Mága Zoltánt, aki több mint egy órás koncerttel kápráztatta el a helyieket.

Visi Piroskát lenyűgözte a zene: „Az előadás gyönyörű volt és a koncert is. Többször láttuk a tévében is, de ez fenséges volt élőben. Nagyon szép volt.”

A jótékonysági koncertsorozat még 2018-ban Marosvásárhelyről indult útnak. A vajdasági turné alatt összegyűlt adományokkal a CMH Alapítványt fogja támogatni Mága Zoltán: „A templomok kapuja mindenki számára nyitva van. Éppen ezért nagyon örülök annak, hogy immáron második alkalommal indítottam útjára a 100 Templomi Jótékonysági Koncertsorozatot, elsősorban azért, hogy segítsünk a rászoruló embertársainkon. A magyar emberek és a kormány támogatásával eddig több száz millió forint értékben sikerült támogatni a bajba jutott embertársainkat hazánkban és határon túl egyaránt.

Az elkövetkező napokban Mága Zoltán és a Budapest Gypsy Band további 14 település templomába lép majd fel Vajdaságban.

Mága
koncert
Tiszaszentmiklós

Most

Népszerű