Ugrás a tartalomra

Véget ért a Kalandozás Könyvországban akció

2020.09.23
13:00
Forrás
Közlemény
Kihirdették a 12. Kalandozás Könyvországban elnevezésű olvasás-népszerűsítő akció nyerteseit a Szabadkai Városi Könyvtárban.

A sorsolást ma délben az érdeklődők a városi könyvtár facebookoldalán tudták követni. 250 értékes ajándékot osztottak ki a nyertesek közt. Az akció idei témája a mosoly volt, így ennek megfelelő olvasmányokkal ismerkedhettek a diákok. Magyar nyelven Janikovszky Éva és Lackfi János egyik művének részletét kellett elolvasni és annak alapján kitölteni egy online kérdőívet. Június 10-ig 800 online feladatlap érkezett be a városi könyvtár részére. Az értékes nyeremények közül kerékpárt, állatkerti belépőjegyet valamint könyveket és édességet is hazavihetnek majd az olvasni szerető iskolások. Aki lemaradt volna az online sorsolásról, az megtalálhatja a nyertesek névsorát a Szabadkai Városi Könyvtár gyermekosztályának hirdetőtábláján illetve a könyvtár facebookoldalán és a honlapján is.

Kalandozás Könyvországban
Szabadkai Városi Könyvtár
olvasás
olvasási verseny

Kapcsolódó tartalmak

Most

21:51

A múlt íze

Korhecz Gyula szalámigyáros élete és munkássága a Szabadkai Városi Múzeumban

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.