Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Payeta Maurice

Véget ért a Kalandozás Könyvországban akció

2020.09.23
13:00
Forrás
Közlemény
Kihirdették a 12. Kalandozás Könyvországban elnevezésű olvasás-népszerűsítő akció nyerteseit a Szabadkai Városi Könyvtárban.

A sorsolást ma délben az érdeklődők a városi könyvtár facebookoldalán tudták követni. 250 értékes ajándékot osztottak ki a nyertesek közt. Az akció idei témája a mosoly volt, így ennek megfelelő olvasmányokkal ismerkedhettek a diákok. Magyar nyelven Janikovszky Éva és Lackfi János egyik művének részletét kellett elolvasni és annak alapján kitölteni egy online kérdőívet. Június 10-ig 800 online feladatlap érkezett be a városi könyvtár részére. Az értékes nyeremények közül kerékpárt, állatkerti belépőjegyet valamint könyveket és édességet is hazavihetnek majd az olvasni szerető iskolások. Aki lemaradt volna az online sorsolásról, az megtalálhatja a nyertesek névsorát a Szabadkai Városi Könyvtár gyermekosztályának hirdetőtábláján illetve a könyvtár facebookoldalán és a honlapján is.

Kalandozás Könyvországban
Szabadkai Városi Könyvtár
olvasás
olvasási verseny

Most

22:11, Frissítve: 22:23

Magabiztos 25 gólos győzelem Kamerun ellen

A szerb női kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte a spanyolországi világbajnokságon. Szerbia együttese Kamerunt 43:18-ra győzte le a csoportkör második fordulójában.
21:29, Frissítve: 21:39

Davis-kupa: Harmadszor bajnok az orosz csapat

A US Open-címvédő Danyiil Medvegyev legyőzte Marin Čilićet, ezzel az oroszok 2-0-ra megnyerték mérkőzésüket a horvátok ellen a tenisz Davis Kupa-döntő madridi fináléjában.
20:37, Frissítve: 22:20

Orbán Viktor levelet ír a külhoni magyaroknak

Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson – közölte Dömötör Csaba vasárnapi Facebook-posztjában.
18:36, Frissítve: 19:01

Karácsonyi játékok és betlehemes szokások Sándoregyházán

Megtartották a 24. Dél-bánáti Karácsonyi Játékok és Betlehemes Szokások Találkozóját Sándoregyházán. A Bonnaz Sándor Magyar Művelődési Egyesület ünnepi hangulatban, szeretettel fogadta az idei találkozó résztvevőit, akik hét településről érkeztek.

Népszerű