Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Osztrogonác Andor/illusztráció

Véget ért a Vajdasági Magyar Óvodás Színjátszó Találkozó

2018-05-16
21:11
Forrás
VajdaságMA
Tizenkét óvodai csoportba járó mintegy 250 kisgyerek vett részt a most véget ért 23. Vajdasági Magyar Óvodás Színjátszó Találkozón, Kishegyesen.

A színpadi produkciókat szakmai zsűri értékelte, de helyezéseket nem osztott ki, hiszen innen mindenki csak győztesként térhetett haza. Idén a Kátai-tanyán szórakozhattak, játszhattak és ebédelhettek meg a gyerekek.

Vajdasági Magyar Óvodás Színjátszó Találkozó
Kishegyes

Most

23:00, Frissítve: 23:07

Az Opel is manipulált a károsanyag-kibocsátással

Elrendelte 96 ezer Opel autó visszahívását pénteken a német közúti közlekedési hatóság a Volkswagen csoport dízelbotrányában leleplezett visszaéléshez hasonló károsanyag-kibocsátási manipuláció miatt.
20:24, Frissítve: 20:53

Mintegy ezer ösztöndíjasa van az MNT-nek

A 2018/19-es tanévre 228 kezdő egyetemistával és főiskolással, valamint 59 demonstrátori ösztöndíjassal írtak alá szerződést az újvidéki Európa Kollégiumban megrendezett ünnepségen.
19:14, Frissítve: 19:21

Civil Piknik a hét végén

A kétnapos összejövetel célja különböző civil gyakorlatok bemutatása, megvitatása, egymás munkájának megismerése, új kapcsolatok kiépítése. Az idei rendezvény témája: A közösség segítő ereje.

Népszerű

utcai látkép

Lebontják az engedély nélkül épült házakat

Lebontják az engedély nélkül épített objektumokat Szerbiában - ez történhet, ha életbe lép a legalizálásáról szóló jogszabály-módosítás, amely tegnap került a köztársasági parlament napirendjére.
Tisza

Holttestet emeltek ki Zentánál a Tiszából kedden

Meg nem erősített információk szerint a múlt pénteken hajnalban a hídról vízbe esett férfi testét vetette ki magából a folyó, és ezt fedezték fel a vízparton sétálók - írja a Magyar Szó.