Ugrás a tartalomra

Végső helyükre kerültek a Kanizsa Feszten készült kopjafák

2019.09.14
12:25
2024.03.19
08:35
Forrás
Pannon RTV
Egyelőre hat, az elmúlt hét év alatt a fesztiválokon készült kopjafát állítottak fel a szervezők a magyarkanizsai Vásártéren.

Minden emlékoszlop egy-egy évnek állít emléket, és mindegyiket a résztvevők készítették.

Az idei Kanizsa Fesztnek rekordlátogatottsága volt, három nap alatt 15 ezer ember látogatott ki a fesztiválra, valamint 700 gyerek jött el az Alma együttes koncertjére - mondta el Forró Lajos, főszervező. Elmondta továbbá, hogy megtalálták a fesztivál végső irányvonalát, és a fiatalok mellett az idősebb generáció és a gyerekek is kiemelt helyet kapnak a következő években is.

Forró Lajos, főszervező, Kanizsa Feszt: „Mindenki egy picit belefaraghat, a gyerekektől kezdve a felnőttekig, így történt ez minden évben. Ezeket a kopjafákat elraktároztuk, eltettük, lekezeltük és most szeretnénk megmutatni a nyilvánosságnak. Úgy gondolom, hogy a hetedik Kanizsa Feszt messzemenően a legjobban sikerült Kanizsa Feszt, mind tartalmilag, mind abban, hogy mekkora széles tömeget tudott kielégíteni, és azt gondolom, hogy most jött el az idő a kopjafák felállítására.”

Kanizsa Feszt
Magyarkanizsa
kopjafa
vásártér

Kapcsolódó tartalmak

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.