Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Végső nyugalomra helyezték Bödő Róbertet

2019-10-01
14:06
2019-10-01
18:26
Forrás
Pannon RTV
Barátai, munkatársai, családtagjai búcsúztatták és kísérték utolsó útjára Bödő Róbertet a magyarkanizsai Nagytemetőben.

Kollégánk hirtelen hunyt el múlt csütörtökön. A Vajdaság-szerte ismert lemezlovasnak, a Pannon Rádió műsorvezetőjének gyászszertartásán a Pannónia Alapítvány nevében Bodzsoni István igazgató, valamint Zvekán Péter rádiós műsorvezető mondott beszédet.

Elhangzott, Bödő Róbert fáradhatatlan munkájával, ötleteivel, és legfőképpen szerénységével, segítőkészségével példamutató egyénisége volt a Pannon RTV-nek. Elvesztésével mind a Pannon RTV, mind pedig a vajdasági zenei színtér szegényebb lett. Bödő Róbert 39 éves volt.

temetés
Magyarkanizsa
Bödő Róbert

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55

Fiatalok a Nyugat-Balkánról

Több mint 200, a politikában, egészségügyben, és egyéb tudományokban jártas egyetemista érkezett az Ifjú Vezetők 4. Regionális Fórumára Újvidékre.
17:27, Frissítve: 18:01

Átadták az Andex Kft. üzemét Palicson

A zöldség és gyümölcsfeldolgozással foglalkozó, valamint hűtőházzal és szeszfőzdével is felszerelt gyár megvalósulását a Magyar Kormány és a Prosperitati Alapítvány támogatta.

Népszerű

Bomba robbant a szabadkai Borsalino kávézóban

Ma hajnalban robbanás rázta meg a szabadkai sugárút környékét, a Borsalino kávézóban történt a detonáció. Ismeretlen tettesek kis méretű robbanószerkezetet dobtak a vendéglátóipari egységbe.